Για σας έχω ένα μικρότερο αδερφό ο οποίος περναει ατελείωτες ωρες στον υπολογιστη.
Ποιό είναι το φυσιολογικο οριο ενασχόλισης με παιχνιδια και αλλα τετοια για αυτη την ηλικία (15 χρονών)
Printable View
Για σας έχω ένα μικρότερο αδερφό ο οποίος περναει ατελείωτες ωρες στον υπολογιστη.
Ποιό είναι το φυσιολογικο οριο ενασχόλισης με παιχνιδια και αλλα τετοια για αυτη την ηλικία (15 χρονών)
ωωχου παααλι τρολαρεις ?? δεν βαρεθηκες ?? δεν εχεις με κατι να παιξεις να περασει ευχαριστα κ δημιουργικα η ωρα?? αμα θες σου προτεινω αλλα δεν ξερω αμα το διαθετεις !!
εχει αλλα θα πρεπει να το ψαξει πρωτα
ψαξ το ψαξ το δεν θα το βρεις χεχεχεχε !!!!!!!!!!!!!! :)
ολοι πιστευω εχουν περασει αυτη τη φαση...ειδικα τα πιτσιρικια αστο δε βγαζεις ακρη...ειναι ενα θεμα ομως σοβαρο...
Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό να περνάει ένα παιδί όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή του και μάλλον πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου ειδικού.. υπάρχει μια υπηρεσία σε κάποιο νοσοκομείο που ασχολείσαι με το πρόβλημα αυτό... (είχα παρακολουθήσει μια σχετική ημερίδα πέρυσι) δυστυχώς δε βρίσκω τα προσπέκτους που είχα πάρει από εκεί... πάτα στο γκουγκλ εθισμός στο ίντερνετ και κάποια άκρη θα βγάλεις...
Κατά τη γνώμη μου μέχρι 2 ώρες. Βέβαια, είναι αυθαίρετο το όριο.