Σας αρέσει η χροιά της φωνής σας?
Ενω άλλοι μου έχουν πει οτι έχω ωραία και χαλαρωτική φωνή εμένα δεν μου αρέσει καθόλου...Είναι σαν να ακούς ενα 15 χρονο να μιλάει :( Οταν ακούω τον εαυτό μου να μιλάω ειμαι οκ ικανοποιημένη αλλα μαγνητοφωνημένη σκέφτομαι Fuck φαίνεται όλη η ανασφάλεια και η ντροπαλότητα στην φωνή μου! Νομίζω οτι απο την φωνή κάποιου μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του. Εχω παρατηρήσει οτι ας πουμε αν ντρέπομαι ή δεν νιώθω άνετα η φωνή μου γίνεται πιο ψιλή και μετα βίας βγαίνει. Οταν διάβασα κείμενα στην τάξη ένιωθα περίεργα και αυτό φαινόταν στην φωνή μου. Και το κυριότερο οταν η φωνή σου ακούγεται πολυ ψιλή, παιδική, οι άλλοι δεν σε παίρνουν στα σοβαρά οταν μιλάς..Συνήθως οταν μιλάω ή με διακόπτουν ή δεν με ακούν καν. :/ Το παρήγορο είναι οτι επειδη η φωνή μας παραμορφώνεται οταν την ακούμε μεσα απο το κεφάλι μας και οχι οταν την ακούμε μαγνητοφωνημένη και οτι στους περισσότερους δεν τους αρέσει η φωνή τους οταν την ακούν μαγνητοφωνημένη ολα αυτα μπορεί απλα να είναι ενα αποκύημα της φαντασίας μας!
Περιμένω τις απαντήσεις σας και για τις δικές σας φωνές!