είναι δυνατόν να μπορεί να σου γίνει εμμονή ένας άνθρωπος? έτσι σαν τις άλλες εμμονές? να σου φέρνει τα ίδια συναισθήματα όπως π.χ όταν σκεφτόσουν πως ήθελες να σκοτώσεις?
Printable View
είναι δυνατόν να μπορεί να σου γίνει εμμονή ένας άνθρωπος? έτσι σαν τις άλλες εμμονές? να σου φέρνει τα ίδια συναισθήματα όπως π.χ όταν σκεφτόσουν πως ήθελες να σκοτώσεις?
προπάντως προσπάθησε να μην αυξήσεις περισσότερο την εφυία σου από τους μεγάλους gus, τους μεγάλους john, και τους μεγάλους jim.
δεν κατάλαβα..τι εννωείς?
εννοώ ότι δεν ξέρω πως να το πω στα ελληνικά με ευγενικό τρόπο κάτι τέτοιο άσε τους μαλάκες στη τρέλα τους κάτι τέτοιο. αλλά δεν είναι έτσι γιατί και αυτοί έχουν ψυχή, άλλοι ψάχνουν να την βρουν, ωστόσο λέω για κανέναν δεν έρχεται η τελική καταδίκη ότι κι αν είναι αυτός αν δεν το θέλει, εννοώ ακόμα και ο πλανητάρχης μπορεί να σώσει τη ψυχή του αν το θελήσει και το κηνυγήσει.
δεν είμαι πολύ θρήσκος κοπέλα μου, υποθέτω κοπέλα είσαι, αλλά είμαι βέβαιος ότι το ανθρώπινο μυαλό και σώμα είναι έργο Θεού και δαίμονα.
δεν ξέρω όμως τη σωστή σειρά. πολλά δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. ξέρω κάτιλίγα, τεσπα η ελπίδα μπορεί να βρεθεί σε βιβλία, και πλέον υπολογιστές η άλλα μέσα αφού προβλέπω οι εκτυπώσεις να μειώνονται με τον καιρό για το καλό του κοινωνικοοικονομικοοικολο γικου συστηματος.
Φελίσιτι απ οτι καταλαβαινω εχεις το γνωστο προβλημα ολων..το οτι σκεφτεσαι οτι θες να σκοτωσεις καποιον παρα τη θεληση σου..ετσι..?
το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κι εγω..σε καταλαβαινω φουλ..
εγώ αν συνεχίσω να διαβάζω τέτοια μηνύματα όπως τα δικά σας θα σκοτώσω άνθρωπο στα αλήθεια κι ας μην τον ξέρω γι'αυτό καθήστε καλά μου γαμάτε τη ψυχολογία μαλακιστήρια, δεν έχω σπέρμα πλέον το καταλαβαίνετε σε τι δύσκολη θέση βρίσκομαι
πετραν, σβήσε πμ