Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν λύνεται λόγω αδυναμίας απάντησης από τον ίδιο. Έχω μια σχέση χρονών και παρελθόντος γι αυτό δεν θα πω πολλά για το λόγο επειδή είναι μια μεγάλη ιστορία, θα πω μονό τα βασικά: το αγόρι μου έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, περιττό να πω πως στους υπολοίπους φέρεται άψογα. Δείχνει πλήρης απάθεια, αδιαφορία, καμιά κίνηση από πλευράς του ακόμα και όταν τσακωνόμαστε. Πάντα εγώ τρέχω σπίτι του, πάντα μήνυμα στέλνω, πάντα κοιτάζω να τα βρούμε παρόλο που ξερώ πως θα με ρίξει ψυχολογικά ακόμα και την ιδία στιγμή. Το βασικότερο: δεν κάθεται να λύσει κανένα πρόβλημα, δεν κάθεται να μιλήσει ενώ όταν δίνει συμβουλές στους άλλους λέει πάντα: πρέπει να κοιτάξεις να μιλήσετε να λύσετε τα προβλήματα σας, να κάνεις την κίνηση κι ας είναι λάθος γιατί έτσι τουλάχιστον δεν θα μείνεις με την απορία πως αν το είχα κάνει αυτό, εκείνο θα ήταν η όχι διαφορετικά τα πράγματα κτλ.. Με απλά λόγια όταν του τα είπα αυτά έδωσε την εξής απάντηση: οι συμβουλές είναι για τους άλλους κι όχι για μένα. Πάντα βρίσκει τρόπο ημερησίως να με ρίχνει ψυχολογικά, πχ. Χτες βραδύ τσακώθηκε με την μητέρα του και πλήρωσα έχω και την νύφη και τον γαμπρό χωρίς να ξερώ το γιατί. Το λέω αυτό διότι είχε έρθει σπίτι μου και μια χαρά ήμασταν και μια χαρά έφυγε. Μετά όμως
Μέσα σε όλα αυτά πριν λίγες μέρες πήγα στο γιατρό για κάτι εξετάσεις, του είχα πει πως θα πήγαινα και πως είχα αγχωθεί πολύ. Το αποτέλεσμα? Ούτε καν ενδιαφέρθηκε, ούτε καν ρώτησε γιατί πήγα στο γιατρό, τι και αν έχω κάτι, τίποτα απολύτως . Λογικό ήταν να απογοητευτώ, μπορεί να είχε τα δικά του, μπορεί να ήταν προβληματισμένος με τη δουλειά του αλλά τέτοια θέματα δεν προσπερνιούνται, ακόμα και εκείνη τη μέρα βρεθήκαμε πράγμα που μπορούσε κι από κοντά να με ρωτήσει αν νοιαζόταν. Ξερώ τι θα πείτε: να μην κάνω κίνηση πάντα εγώ, να μην στέλνω, να βρω άλλον, κτλ. αλλά δεν είναι εύκολο να αφήσεις κάποιον που έχεις περάσει τα πάντα μα τα πάντα μαζί του και κυρίως όταν τον αγαπάς.
Του έχω εκφράσει την άποψη μου αν θέλει να χωρίσουμε να το πει ελευθέρα κι όχι να μου το δείχνει με πλάγιο τρόπο αδιαφορώντας κτλ. Γιατί πριν αλλάξει μου έδειχνε και μου έλεγε πόσο με αγαπούσε, τώρα τίποτα. Όμως λέει ότι με θέλει αλλά πιστεύω άλλο το να σε θέλει κι άλλο το να σε αγαπάει λέει να τον χωρίσω εγώ αν δεν τον αντέχω όμως γιατί να τον χωρίσω από τη στιγμή που τον αγαπώ και δεν γνωρίζω τον λογο που μου φέρεται έτσι??? Και ούτε κάθεται να μιλήσει. Φυσικά τον έχω ρωτήσει άπειρες φορές και απάντηση πήρα ότι δεν έχει σχέση με μένα ο λόγος που άλλαξε, δεν αφορά κανέναν παρά μόνο τον ίδιο.
Αυτή η ιστορία διαρκεί 8 μήνες! Υπομονή μεγάλη έδειξα και δείχνω αλλά ακόμα και η υπομονή έχει τα όρια της. Πιστεύω πως αν όντως νοιαζόταν για μένα θα το έδειχνε, θα το έλεγε, δεν θα προσπαθούσε να με ρίχνει ψυχολογικά κάθε μέρα. Εννοείται πως δεν φταίει μόνο εκείνος αλλά και εγώ, όμως η διαφορά μας είναι πως εγώ πάντα κάνω κίνηση ακόμα και να έχω η να μην έχω δίκιο γιατί κατανοώ, γιατί νιώθω, γιατί αγαπώ. Εκείνος όμως??? Περιττό να πω πως έφτασα σε σημείο να χαρακώνομαι και να σκέφτομαι την αυτοκτονία. Αυτά.