γεια σας ξαφνικά εδώ και 3 μέρες δεν έχω καθόλου όρεξη να φάω.. βεβαια τσιμπάω λίγο για να μην μείνει άδειο το στομάχι μου.. όταν τρώω έστω και λίγο νιώθω ένα φούσκωμα έχω τάση για εμετό και με πιάνει ταχυκαρδία.. έχω και κάτι ενόχλησης στα πλευρά μου σαν τραβήγματα.. και μερικές φορες χτυπάει σαν σουβλιά.. και κόβετε η ανάσα μου.. δεν είχα ποτε κάποιο πρόβλημα με το στομάχι μου αυτό ξεκίνησε έτσι απότομα... και κρατάει πολλές ώρες αυτό το φούσκωμα μπορεί δηλαδή έως και 2-3 ώρες να κράτηση.. και ρέβομε συνεχεια μήπως ξεφουσκώσω αλλα τίποτα.. και νερό με το ζόρι πίνω.. λέτε να έχει νεύρα το στομάχι μου και να μου κάνει όλα αυτά τα τρελα?? περπατάω και νιώθω ένα βάρος στην καρδια και έχω δυσκολία στην αναπνοή.. δηλαδή ανασαίνω βαριά.. τι μπορεί να είναι αυτό?? το έχει κανεις άλλος??
να αναφέρω κιόλας ότι αυτές τις μέρες νιώθω μια διάθεση κατάθλιψης/μελαγχολίας δεν έχω όρεξη για τίποτα πραγματικά.. νιώθω σαν να είμαι άρρωστος πονάω μέσα μου.. μου έχει κόλληση εμμονη ιδέα αυτό.. δεν ξέρω τι έχω.... νιώθω όλη την μέρα να πιέζομαι και από ψυχοσωματικά είμαι στο full...