φοβος δεσμευσης η κατι αλλο
Γεια σας, ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα να μοιραστω τον προβληματισμο μου. Ειμαι 33 και ειχα μια σχεση 4 χρονια με εναν που ηταν 30. Η συγκεκριμενη σχεση ηταν οτι καλυτερο μου ειχε συμβει στη ζωη μου. Υπηρχε πολυ καλη επικοινωνια μεταξυ μας κ γενικοτερα δεν ειχαμε προβληματα στην καθημερινοτητα μας. Ταξιδευαμε πολυ, βγαιναμε πολυ, περναγαμε παρα πολυ ωραια γενικως. Επισης, δεν τσακωνομασταν ποτε καθως δεν ειχαμε διαφορες σαν ανθρωποι. Τα αρνητικα τωρα ειναι οτι δεν ηθελε να δεσμευτει γενικοτερα με μενα. Με εχει χωρισει 2 φορες , μια περισυ και μια τωρα πριν μια εβδομαδα αφου γυρισαμε απο διακοπες. Και τις 2 φορες χωρισαμε χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, χωρις να τσακωθουμε, απλα γιατι του σκανε ιδεες περι γαμου, δεσμευσης κλπ και νιωθει οτι δεν ειναι ετοιμος. Την τελευταια φορα μου ειπε οτι θελει να κανει και αλλα πραγματα στη ζωη του, να μεινει μονος του γιατι πριν εμενε με τους γονεις του κ μετα για λιγους μηνες με μενα. Επίσης, οτι δεν του βγαινει αυθορμητα να παντρευτουμε κ οτι μετα απο 4 χρονια σχεσης θα επρεπε να του βγει....
Και οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης: τι γινεται σε αυτην την περιπτωση? πως ειναι δυνατον να φευγει απο μια τετοια σχεση με γνωμονα τι μπορει να γινει στο μελλον? Τελικα με αγαπαει? και εαν ναι πως μπορει κ φευγει τοσο ευκολα χωρις να εχει δημιουργηθει κανενα προβλημα? Δεν εχει συναισθηματα? Περισυ ειχε γυρισει κ μου ειπε οτι τελικα ειμαι η γυναικα της ζωης του κ δεν μπορουσε χωρις εμενα κ τωρα παλι μετα απο ενα χρονο κανει παλι τα ιδια...Πως αποχωριζεσαι τον ερωτα της ζωης σου? Πως αφηνεις να φυγει ο ενας κ μοναδικος ανθρωπος που πιστευεις οτι σου ταιριαζει? Σαν ανθρωπος ειναι ανικανος να αναλλαβει ευθυνες, κ οταν μεναμε μαζι ολα τα του σπιτιου τα ειχα αναλαβει εγω. Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει? Τι να κανω? Να προσπαθησω να προχωρησω η να περιμενω λιγο? Μηπως ομως τελικα του ξαναβγει σε λιγα χρονια παλι αυτο το αισθημα της ελευθεριας?