Οι γονείς μου χώρισαν και εγώ πιέζομαι!
Καλησπέρα σε όλους!δυο χρόνια τώρα οι γονείς μου τσακώνονταν συστηματικά μεχρι που την περασμένη βδομάδα έγινε ο τελικός τσακωμος και ο πατέρας μου εφυγε απο το σπίτι και νοίκιασε αλλού.φυσικά έτυχε να ειμαι μπροστά στον τσακωμο και είδα να χτυπαει την μητέρα μου.μπηκα στη μεση τους χωρισα τους εμεινα στα χερια και φυσικα επαθα ενα ελαφρυ νευρικο κλονισμο.απο εκεινη την ημερα εχουν ξεκινησει και αλλα προβληματα.ειμαι ανεργη ψαχνω για δουλεια, εχω μια σχεση 5 χρονια και αδυνατω να ειμαι οπως πριν μαζι του, δεν θελω καν να με ακουμπαει και οταν το κανει νιωθω αφορητο εκνευρισμο, επισης απο οτι καταλαβαινω δεν κατανοει την κατασταση και συνεχιζει να ζηταει πραγματα (να βγαινουμε εξω, να κοιμαμαι σπιτι του,εχει ορεξεις σεξουαλικες) και με πιεζει ενω βλεπει την κατασταση μου.Απο την αλλη, η μητερα μου δεν με αφηνει να μενω εξω μεχρι αργα, μολις παω να βγω αρχιζει την επιπληξη οτι εγω βγαινω εξω και εκεινη δεν εχει κανενα και γενικα μου χαλαει τη διαθεση να βγω και γω λιγο εξω.ο αδερφος μου βεβαια την αγνοει συστηματικα και λειπει ολη μερα. η μητερα μου πλεον ειναι αποτομη, κυκλοθυμικη καταθλιπτικη εκνευριστικη νευρικη και δεν κανει αλλη δουλεια απο το να ασχολειται με τον πατερα μου καθε μερα ολη μερα.Με εχει κουρασει υπερβολικα ενω ειναι μικρο χρονικο διαστημα.επίσης αδυνατω να επισκεφτω τον πατερα μου αποφευγω να τον παιρνω τηλεφωνο γιατι στεναχωριεμαι παρόλο που εκεινος ξεκινησε την καταστροφη της οικογενειας μου.χρειαζομαι βοηθεια και δεν ξερω που να την βρω.τι να κανω για να μην τρελαθω δεν μπορω να ξεσπασω πουθενα και συνεχως πιεζομαι.μερικες φορες φοβαμαι να μην παθω υστερια.Οποιος μπορει να με συμβουλευσει του ειμαι ευγνωμων.ειμαι σε αδιεξοδο.