Originally Posted by
Broken_DoLL
....
συνεχισε λεγοντας μου πως εχει και αισθηματα μαλιστα και δεν ξερει γιατι (!!!) πραμα ηλιθιο επειδη δεν εχουμε βγει καν! ο,τι εχουμε πει ειναι 5 λεπτα τα πρωινα και αυτες τις μερικες φορες που μιλαμε στο δυκτιο.
το θεμα ειναι πως μου εχει εξαψει την περιεργεια και λεω να βγω μαζι του....ακομα δεν εχω βγει. μ χε ζητησει να βγαιναμε και ενα βραδυ ειχα πει οτι θα τον παρω τηλ την επομενη να κανονισουμε αλλα δεν πηρα ποτε. την επομενη λοιπον, μ στειλε μνμ κ με ρωτησε γτ δεν τον πηρα. ειπα απλα πως περιμενα να παρει αυτος. πολυ μετα , παλι δεν θυμαμαι πως πηγε εκει το πραμα, ''τσαντιστικε'' με κατι που ειπα (αν θυμαμαι καλα ειπα πως απο νετ ξερει να μιλαει στα ισα και να το παιζει γυναικας αλλα απο κοντα χαμηλωνει το κεφαλι και μιλαει με το πατωμα) και μου πεταξε ''λεγε εσενα σαρεσω?'' δεν απανταγα και μετα συνεχισε να ρωταει πολυ αποτομα και επιμονα! μην τα πολυλογω βαρεθηκα την επιμονη αυτη και του ειπα πως θα κανω ο,τι θελω και πως να μην μ ξαναφερει καφε! τοτε ηταν που μ πεταξε μια μαλακια και ειπα αντε γεια!!! και εξαφανιστικε....
την επομενη μου εστειλε μνμ ρωτωντας με τι κανω με ειπε ''ομορφια'' του και μου εβαλε τραγουδι......... αυτο ηταν χτες! σημερα τον ειδα μετα απο οοοολα αυτα τα παραπανω και το μονο που κανε ηταν να μου αφησει καφε, να ρωτησει πως περασα και οσο εψαχνα ψιλα να πληρωσω να λεει ''αμα δεν εχεις δεν πειραζει....''
ειμαι εμπειρη οσο αναφορα τους αντρες αλλα τι πιστευετε πως παιζει? αρχικα υποψιαστικα πως ''παιζει'' με το ''αντιστροφη'' ψυχολογια, μια ετσι μια αλλιως, ωστε να με ριξει.