ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ KAΘΕ ΜΕΡΑ...!!!
Καλησπερα σε ολα τα μελη!Εδω και 2 βδομαδες η ζωη μου εχει γινει κυριολεκτικα κολαση...ταχυκαρδιες,αισθημ α παλμων,εκτακτες συστολες καρδιας ,αισθημα δυσπνοιας κ ολα αυτα καθημερινα!Αναγκαστικα να επισκεφτω χθες καρδιολογο με τον φοβο οτι κατι δεν παει καλα με την καρδια μου...μου εκανε καρδιογραφημα με ακροαστηκε και μου πηρε την πιεση,ολα φυσιολογικα!Τον ρωτησα αν χρειαζεται να κανω τριπλεξ και μου λεει,πριν 8 μηνες σου εκανα κ ηταν ολα νορμαλ,δεν χρειαζεται παλι...μη φοβασαι δεν τρεχει τπτ με την καρδια σου!Του ειπα οτι εχω κρισεις πανικου και πολυ αγχος και μου λεει απο εκει προερχονται ολα αυτα!Επισης του λεω μου αλλαξε τη θεραπεια ο ψυχιατρος επειδη με το seroxat μου ειχε ανοιξει η ορεξη και ειχα παρει κιλα...επαιρνα 40mg seroxat και 3 zanax του 1mg καθε μερα!Μου τα αλλαξε με το ladose,παιρνω 40mg τη μερα+ τα zanax.Τα ladose μου λεει ο καρδιολογος ειναι πιο light απο τα seroxat και ισως γι'αυτο να αισθανεσαι ετσι!Πρεπει να το συζητησεις με τον ψυχιατρο σου,να σου το αλλαξει η να σου ανεβασει τη δοσολογια.Παντως ο ψυχιατρος μου λεει το ladose θα αρχισει να σε πιανει σε 20-25 μερες...περασαν οι μερες αλλα τπτ!Καθε μερα νομιζω πως πεθαινω η οτι φτανει το τελος!