γεια χαρά. εδώ και 1 μηνα περίπου όταν κοίταγα την ώρα εντελώς τυχαία ήτανε 11:11 δεν έδωσα σημασία... λέω τυχαίο είναι.. κάθε μέρα που πέρναγε άρχιζα να βλέπω καθημερινά την ώρα να είναι 10:10/12:12/11:11/1:11/2:22/3:33/4:44/5:55 όσο περνάγανε η μέρες ήτανε και πιο έντονα αυτά τα νούμερα μέσα στο μυαλό μου... από χτες λοιπόν τα έχω δει όλα.. έχω πάθει ''σοκ''.. οποτε κοίταγα το ρολοι ήτανε εντελώς τυχαία γινότανε αυτό.. έπεσα για ύπνο και ξαφνικά πετάγομαι απότομα κοιτάω το ρολοι ''4:44 η ώρα'' με έπιασε πανικός.. άρχιζα να τρέμω.. δεν ήξερα τι έκανα... νόμιζα πως θα τρελαθώ... μετά από 10 λεπτά συνήλθα δεν μπόρεσα ξανά να κοιμηθώ κάθισα στο pc.. και εκεί που καθόμουνα άρχισα πάλι να ακούω νούμερα μέσα στο μυαλό μου σαν να θέλει κάτι να βγει... δεν μπορούσα να κουνηθώ είχα κοκαλώσει.. άρχισε να φυσάει ένας δυνατός αέρας μέσα στο δωμάτιο.. άρχιζε να με λόυζι κρύος ιδρώτας είχα ταχυκαρδία αλλα δεν μπορούσα να κάνω tpt.. δεν μπορούσα να έλενξω τον ευατό μου.. δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω... αυτο κρατησε 20 λεπτα... μετά όταν συνήλθα κοιτάω στο κινητό η ώρα ήτανε. 5:55 τρελάθηκα πάλι...
μετά άρχιζα να ακούω να με φωνάζουμε με το όνομα μου... και να με καθοδηγούνε να πάω στο μέρος που έπαθα την 1τη μου κρίση πανικού... φυσικά εγώ αισθάνθηκα εκκινεί την ώρα μια ευεξία-γαλήνη... και βγήκα πρωί πρωί έξω και πήγα σε αυτό το μέρος.. μόλις έφτασα εκεί έκατσα για λίγο και άρχισα πάλι να ακούω μια φωνή να μου λέει θα γίνεις καλά! θα νιώσεις όπως ένιωθες παλιά... μετά γύρισα σπίτι μόλις μπήκα μέσα ως διά μαγείας μου περάσανε όλα αυτά...
μετά βγήκα για να πάω να κάνω κάτι εξέτασης αίματος κλπ.. μόλις έφτασα ακριβώς κάτω από το σπίτι κοίταξα το κινητό και η ώρα ήτανε 11:11 πραγματικά δεν ξέρω είναι απίστευτο πως παίζει αυτή τι στιγμή το μυαλό με εμενα... δεν νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι κακό.. νιώθω ότι θέλω να βοηθήσω τον ευατό μου! πολύ περιέργεια ιδεοληψία πραγματικά...
μέχρι στιγμής συνεχίζω να βλέπω συνεχεια αυτά τα νούμερα... και σήμερα όλοι μέρα νιώθω σαν να γύρισα κάτι χρονια πίσω νιώθω τόσο πολύ ενέργεια είμαι τόσο χαρούμενος πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε αυτό... είναι απίστευτα τρελό μια ιδεοληψία να σε κάνει να ζήσεις μια ζωή γεμάτη ευτυχία.... χωρίς άγχος και κατάθλιψη...
τα σχόλια δικά σας...