ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ !!!!!!!
Αρτι αφιχθεισα κ δεν ειμαι καλα... με το ζορι την παλευω... ειλικρινα τρεμω ολοκληρη ακομα νομιζω πως θα πεθανω... εχω παρει 3 διαφορετικα αγχολυτικα κ δεν μπορω να ηρεμησω... πως εχουν τα πραγματα... ειχαμε λοιπον σημερα ενα συνεδριο στη σχολη τελοσπαντων ηταν ψιλουποχρεωτικο να πας.. παω λοιπον λιγο αργοπορημενη καθομαι κ αρχισαν οι ομιλητες να σηκωνονται κ να παρουσιαζουν τις εργασιες τους κ τα θεματα τους.. τεσπα νιωθω αρχικα δυσφορια κ κλειστοφοβια δεν δινω σημασια λεω η ιδεα μου ειναι θα περασει... στη μιση ωρα πανω παθαινω βαρβατη κριση πανικου με ολα τα συμπτωματα ενιωθα να καιγομαι, ζαλαδα, ταχυπαλμια, καψιμο, πνιξιμο, κοντεψα να πεθανω.. ημουν σε φαση να χασω τις αισθησεις μου.... ηθελα να βγω εξω να παρω αερα αλλα φοβομουνα να σηκωθω μην πεσω κατω... ημουν ολη την υπολοιπη ωρα μες στο αγχος, οι παλμοι μου δεν ξερω κι εγω ποσο εφτασαν κ πως αντεξα ως το τελος, με επιασε μια αισθηση σαν σε ονειρο, σαν να πεθανα, ενιωθα οτι με κοιτανε τελοσπαντων να μην τα πολυλογω μολις τελειωσε πηρα τους γονεις μου να ρθουν με το αμαξι φοβομουν να παρω τη συγκοινωνια ελεγα κατι θα παθω στο δρομο.. κ τις σκαλες που κατεβαινα νομιζα οτι θα πεσω....
τωρα τρεμω κ κρυωνω κ δεν με πιασαν τα αγχολυτικα, ειμαι σε ενταση πανικου κ φοβαμαι οτι θα πεθανω γαμωτο, δεν μπορω να ηρεμησω, τι θα κανω γαμωτο helppp..................:(