-
Δεν παλευεται αλλο!
Γεια σας παιδια κ παλι...
Νομιζω οτι εχετε δει καποιοι παλιοτερο θεμα μου σχετικα με μια φιλη για την οποια δεν αισθανομαι το ιδιο οπως παλια, κ που νιωθω οτι δεν εχω κατι κοινο μαζι της πλεον..
Εχω αρχισει κ νιωθω οχι απλα αδιαφορια, αλλα και απεχθεια μερικες φορες. Καποιες στιγμες δε θελω να ειμαι διπλα της, με τσατιζει που χωνεται σε πραγματα που με αφορουν (πχ κοιταει αγγελιες για μενα, συζηταει για μενα), κ γενικως οι αποψεις της κ το πως μιλαει ορισμενες φορες με κανουν να θελω να της δωσω κανενα χαστουκι να συνελθει. Σε συνδυασμο κ με τον γκομενο της τον οποιο δεν χωνευω με τιποτα, ερχεται κ δενει το γλυκο.
Κανουμε παρεα, βγαινουμε για καφε κτλ, αλλα νιωθω οτι υποκρινομαι! Μαλλον δε νιωθω...ΟΝΤΩΣ υποκρινομαι...
Δεν ειναι καθολου καλο συναισθημα αυτο κ δεν μου κανει καθολου καλο, γιατι το εχω συνεχεια στο μυαλο μου...σκεφτομαι οσα λεμε κλπ κ μου φευγει η διαθεση...
Ουφ....
-
Γιατί δεν προσπαθείς να της ξεκαθαρίσεις κάποια πράματα? Δηλαδή να της πεις ότι το τάδε πράμα που κάνει, σε απομακρύνει όλο και περισσότερο από κοντά της. :) Αν σου είναι εύκολο κάνε μια προσπάθεια να τα βρείτε με μια συζητησούλα :)