Being bipolar is like riding the biggest emotional roller coaster... :(
Ειναι μερες σαν χτες κ σημερα που σκεφτομαι οτι δεν παει αλλο... μακαρι να πεθαινα αυτη τη στιγμη, μακαρι να μην ενιωθα... δεν μπορεις να παλευεις συνεχεια με τον εαυτο σου, με το προβλημα σου, με τη δυστυχια, με τα παντα.. ακομα κ ο πιο δυνατος ανθρωπος λυγιζει... τα συναισθηματα δεν ειναι ακαμπτα... νιωθω διαφανη κ σαν να μην το ζω ολο αυτο... αλλα ειναι τοσο αληθινο για να ειναι ψευτικο.... ειναι στιγμες που δεν αντεχεις αλλο... δεν μπορω να ειμαι χαλια, να κυλαω σε εναν γκρεμο χωρις σταματημο κ να με σπρωχνουν κι απο πανω... φιλε αστο, θα πεσω μονη μου ετσι κι αλλιως... μακαρι να μπορουσα να περιγραψω επακριβως το πως ειναι να εισαι διπολικος... δεν ξερω αμα καποιος μπορει να με καταλαβει κ να με νιωσει....
Δεν εχω αλλες δυναμεις, σορρυ κλεισαμε.... παει, τελειωσε ο,τι ηξερες... απο δω κ περα τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα... ξεχνα αυτο που ησουν, ζησε αυτο που εισαι... ματωσε, χτυπησε, υποφερε, πονεσε, ΠΕΘΑΝΕ...... ακομη κι αν βιολογικα ζεις, μεσα σου εισαι νεκρος... απλα αναπνεεις κ κινεισαι... μια ακομα ματαιη υπαρξη που προσπαθει να κρατηθει απο κλαδια που το ενα μετα το αλλο σπαζουν... κι εκει ειναι που πεφτεις.... κ δεν εχεις αλλη αντοχη να παλεψεις..... εχεις φτασει στα ακρα, εχεις γνωρισει τα ορια του εαυτου σου... ξερεις πως εισαι κ πως θα επρεπε να εισαι... κλαις γιατι δεν καταφερες, δεν σταθηκες ικανος.... ενα συνονθυλευμα απο αγχος, αβεβαιοτητα, απογοητευση, δυστυχια, απελπισια, απογνωση, οδυνη, επικαλυψη, τρομο.... κι εκει ειναι που αναρωτιεσαι αν πρεπει να φυγεις η να μεινεις.... δεν ξερεις ποιο απο τα δυο ειναι πιο ψυχοφθορο... θες να μεινεις αλλα δεν αντεχεις... θες να φυγεις, αλλα φοβασαι... θες να μεινεις για παντα εδω... αλλα φοβασαι το "εδω".....
αλλα κατι πρεπει να κανεις, κατι να αποφασισεις... δινουν μαχη τα συναισθηματα μεσα σου κι εσυ, ακυβερνητο καραβι σε ωκεανο που απο στιγμη σε στιγμη βυθιζεται.... κ δεν υπαρχει σανιδα σωτηριας.... θες να μην σε αγγιξει τιποτα, να πεθανεις ανωδυνα, να ζησεις με πονο......:(
κ καπου μεσα σε ολα αυτα κατεδαφιζεσαι, γκρεμιζεσαι.... δεν ξερεις ποτε αμα κ ποτε θα ξαναφτιαχτεις... αυτο που ξερεις με βεβαιοτητα ειναι οτι μπορει να ζεις, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ.........:(
Εχω στερεψει απο δακρυα...... δεν βγαινει αλλο...........:(
dedicated to useless and hopeless emotions.........