εχω προβλημα εδω και παρα πολυ καιρο !!θελω να βρω μια κοπελα να κανω σχεση αλλα δεν μπορω δεν ξερω πως.... να πω πως ειμαι 18 και ειμαι απειρος αν και δεν μου φαινεται δεν εχω κανει σχεση με κοπελα ουτε καν εχω φιλησει μονο μερικα φλερτ εχω φαει χυλοπιτες αλλα τιποτα τζιφος...οσο ημουν στο σχολειο ολα αυτα ...τωρα που τελειωσα και θα παω σε ιεκ μου φαινεται πως στο σχολειο ειχα πιο πολλες πιθανοτητες να βρω καποια κοπελα γιατι υπηρχανε πολλες ειχα και επιτυχιες αλλα δεν μου αρεσαν κτλ...ως εξωτερικη εμφανιση θα ελεγα οτι ειμαι εμφανισημο παιδι δεν εχω προβλημα δηλαδη με αυτο και στυλ εχω κτλ...(μην με περασετε για ψωναρα βοηθεια θελω παιδια!!!)το θεμα μου ειναι οτι εγω δεν ειμαι πολυ κοινωνικος και απο γνωστους φιλους δεν μπορω να βρω καποια ετσι ωστε να την γνωρισω εχω φιλους βεβαια αλλα απλα δεν υπαρχει καποια...και ειμαι και πολυ ντροπαλος σαν ανθρωπος βασικα νιωθω οτι οι κοπελες θα περιμενουν πολλα απο εμενα σαν πρωσοπικοτητα τεσπα...εφοσον δεν υπαρχει καμια στον κυκλο μου τον μικρο αποφασισα να παω να γνωρισω κοπελες σε καφετερειες ανοιξα και θεμα σε ενα αλλο σιτε για αυτο, για το πως την πεφτουμε σε αγνωστες σε καφετερειες κτλ τελικα μπερδευτικα γιατι μου λεγανε οτι πρεπει να βρεις κατι προτοτυπο και να μην πεις ενα απλο <<γεια τι κανεις?>>οτι συμβουλες εχετε για αυτο το θεμα θα ηθελα να τις ακουσω τι γνωμη εχετε...τελικα κατεληξα πως θα παω να την πεσω σε καποια αλλα απο την αλλη με κραταει πισω το οτι δεν εχω ξανακανει σχεση με κοπελα και πως για πρωτη σχεση ειναι λιγο καπως... εσεις τι πιστευετε??? και αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω τολμησει κατι μεχρι στιγμης νταξει φοβαμαι κιολας αλλα οκ αυτο μπορω να το ξεπερασω....θα ηθελα πραγματικα να με βοηθησετε να μου πειτε μερικους τροπους να βρω καποια κοπελα εχω μιλησει και με κοπελες στο facebook αλλα προτιμω να γνωριζω καποια και απο κοντα να την βλεπω να την ακουω ...σας ευχαριστω που με ακουσατε δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω νομιζω ειστε οι μονοι μετα απο καιρο που θα μπορουσατε να βοηθησετε σας παρακαλω μην μου πειτε τα γνωστα περιμενε και θα ερθει κτλ ευχαριστω και παλι