Σοβαρά,βλεπω ηδη δυο παιδακια,το ενα 14 και το αλλο 16 να εχουν κανει ποστ για ΙΨΔ.Ειναι δυνατον;Το ιντερνετ ειναι μεγαλο προβλημα τελικα.
Printable View
Σοβαρά,βλεπω ηδη δυο παιδακια,το ενα 14 και το αλλο 16 να εχουν κανει ποστ για ΙΨΔ.Ειναι δυνατον;Το ιντερνετ ειναι μεγαλο προβλημα τελικα.
Ναι αλλα χορευουν ασχημα.Αυτο ειναι το προβλημα.Ειναι δυνατον απο τα 14 να ψαχνουν για ΙΨΔ;Εμεις στα 14 ασχολουμασταν με οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτα!Αν ειναι δυνατον!
εχει γινει μαζικη επιθεση στην αυτοπεποιθηση της ψυχικης ευρωστιας. οπως θελει η αγορα να σε κομπλεξαρει για να αγοραζεις οργανα γυμναστικης και μαλακιες παρολο που εισαι νορμαλ ατομο ετσι θελει και να σε κομπλεξαρει και σε θεματα ψυχολογιας.
για τα λεφτα λεγονται ολα τα ψεμματα..
πριν 30 χρονια το "δεν εχω αυτοπεποιθηση και νιωθω ασχημα για αυτο και μου πεφτει και αλλο η αυτοπεποιθηση" δεν υπηρχε.
Τι χαζομάρες είναι αυτές, "αυτοπεποίθηση" και πράσινα άλογα. Η ΙΨΔ τότε εμφανίζεται-μερικές φορές από την παιδική ηλικία- δεν έχει σχέση το ιντερνετ, τα πρωινάδικα και ο marilyn manson. Απλά σήμερα τα παιδιά έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ από μικρά οπότε μοιράζονται το πρόβλημα τους. Κάτι που δεν κάναν παλιά και το κρατούσαν μέσα τους.
http://www.psychologia.gr/disorders/...0disorders.htm
τσέκαρε αυτό να πάρεις μια ιδέα μετεχμιακη δες αυτη ειναι
Κατάλαβα,thanks BloodyKate.Sorry αλλα ειμαι καινουργια εδω και δεν τα πιανω κατευθειαν.
καταλαβα. ειμαι και εγω οριακος. αλλα πραγματικα δεν προκειται να δεχτω την ταμπελα ασθενης.