Σφίξιμο στο στήθος κάθε βράδυ μέχρι το πρωι
Η αληθεια ειναι πως πασχω απο κρισεις πανικου εδω και 6 χρονια, και φυσικα και ζω με αυτο, εχω ξεπερασει τα θεματα με παθολογια, θανατο, αγοραφοβια. απλα παθαινω κρισεις και κατα καποιον τροπο τις διαχειριζομαι. ομως ειναι καποια πραγματα που αδυνατω να τα αντεξω. το τελευταιο διαστημα ειχα χαλασει τον υπνο μου λογω εξεταστικης και αρκετες ωρες στον υπολογιστη. ομως τελικα παρατηρησα πως καθε φορα που επεφτα για υπνο νωρις με επιανε κριση πανικου, σφιξιμο στο στηθος κυριως και εντονη ενοχληση. εκλεινα τα ματια μου και ενιωθα μολις με επαιρνε ο υπνος πως ποναω, κοβεται η ανασα μου, τρελλη ενταση αισθημα θανατου κλπ... ανοιγα τα ματια μου και ολα καλα. Σημερα νυσταζα υπερβολικα απο τις 11 το βραδυ. εκλειναν τα ματια μου. Ε΅πεσα για υπνο και ενιωσα εναν οξυ πονο στην καρδια, αριστερα. σηκωθηκα καθησα στον υπολογιστη, περασε. Ξανα μετα απο μια ωρα επεσα, εντονο σφιξιμο, σηκωνομουν περνουσε, εχει παει 9 το πρωι, και καθε φορα που παω για υπνο η καρδια μου ειναι σαν να την σφιγκει ενα χταποδι δυνατα και ποναω απειρα. Τι να πω ειναι φυσιολογικο; αν ηταν κατι το παθολογικο θα συνεχιζε να με ποναω ακομα και αν σηκωνομουν και για ποιον λογω το παθαινω μολις με παιρνει ο υπνος και ειδικα αμα νυσταζω υπερβολικα;;; εχω κουραστει κυριως απο την ελειψη υπνου και φυσικα απο τα ψυχοσωματικα :( εχει συμβει σε κανεναν;;;