-
οταν παντα κατι λειπει..
..που τα εχεις ολα οικογενεια,φιλους,δουλεια.. αλλα παντα κατι λειπει χωρις να ξερεις τι ειναι αυτο και εισαι μεσα στη μιζερια.
δε ξερω τι μου συμβαινει αλλα τον τελευταιο καιρο ειμαι μια πανω μια κατω..δε μου αρεσει τιποτα βρισκω ολους κ ολα ανουσια,βαριεμαι ευκολα..μηπως ειμαι αχαριστη ή μηπως τελικα λειπει κατι αλλα δεν το χω βρει ακομα??
-
Κοίτα βάσει λογικής μπορεί να είσαι και αχάριστη γιατί θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου πω όπως λέω και στον εαυτό μου ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα εκεί έξω αλλά το συναίσθημα είναι πάντα αυτό που υπερνικά και για να αισθάνεσαι έτσι κάποιο πρόβλημα υπάρχει που δεν έχει λυθεί και γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσεις.
-
http://www.youtube.com/watch?v=_kkRcWJa4Ls
ο τίτλος του θέματος μου θύμισε αυτό το τραγούδι!
-
α ρε τζιπσι με τον χατζηγιαννη !!!!!!!! :p
οντοπικ τωρα κυκνε ισως περνας μια φαση που τα βλεπεις καπως αλλιως, κι εγω ετσι περιπου ειμαι λογω καταθλιψης, δεν βρισκω νοημα σε τιποτα κ τα αισθανομαι ολα ανιαρα, ανουσια κ ματαια... ελπιζω να ειναι απλα μια φαση κ να περασει......
-
κ εγω αυτο ευχομαι λακρυ μου
-
Αν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου ενώ όλοι οι άλλοι την έχουν χάσει, απλώς δεν έχεις καταλάβει το πρόβλημα.....