Διαχείριση φόρουμ αυτοβοήθειας
Επειδή έχω κουραστεί,
επειδή δεν προλαβαίνω,
επειδή οι 2-3 που κατά καιρούς ήρθαν να βοηθήσουν εθελοντικά, τα παράτησαν, για διάφορους λόγους ο καθένας,
επειδή κουράστηκα να δέχομαι βολές,
επειδή κουράστηκα να καλούμαι κάθε λίγο σε απολογία για ότι έκανα και ότι δεν έκανα,
επειδή κουράστηκα σε κάθε διαχειριστική ενέργεια που κάνω, ο δέκτης της προειδοποίησης, να θεωρεί πως έχει αδικηθεί και συχνά πυκνά να εξαπολυει ειρωνίες, ενίοτε και ύβρεις και απειλές,
επειδή κουράστηκα, σε κάθε διαχειριστική ενέργεια που αργώ να κάνω, να θεωρούμε ότι λαμβάνω θέση, προστατεύοντας μέλη κατά βούληση και σύμφωνα με τις προσωπικές μου συμπάθειες,
επειδή κουράστηκα, σε κάθε διαχειριστική ενέργεια που αποφασίζω να ΜΗΝ κάνω (συχνά εις το όνομα κάποιας ανοχής και κάποιας κατανόησης), να θεωρούμε ότι λαμβάνω θέση, προστατεύοντας μέλη κατά βούληση και σύμφωνα με τις προσωπικές μου συμπάθειες,
επειδή κατά καιρούς έχει ταλαιπωρηθεί απεριόριστα η προσωπική μου ζωή (ακόμη και με παρακόλουθηση μου από μέλος του φόρουμ, για την οποία βέβαια ενημέρωσα τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος),
επειδή το e-psychology έχει δεχτεί ήδη μια αγωγή, για μαλακίες μελών αυτού του φόρουμ.
επειδή έφτασαν στα αυτιά μου απείρου κάλους συκοφαντικές δυσφημίσεις για το πρόσωπο μου που με προσβάλουν βαθύτατα ως άνθρωπο και ως επιστήμονα,
επειδή σιχάθηκα, μέλη θιγμένα ή αποκλεισμένα, να θεωρούν πως οι ίδιοι ποτέ δεν έχουν ευθύνη για τη συμπεριφορά τους και πως πάντα φταίει η εμπαθής διαχείριση με αποτέλεσμα τον θυμό αυτων των μελών προς εμένα/προς τη διαχείριση να τον λούζομαι ως εμμετό στα μούτρα μου,
ενημερώνω πως επιθυμώ να αφήσω την τύχη της διαχείρισης αυτου του φόρουμ σε άλλους.
Ζητώ λοιπόν, όποιον επιθυμεί να αναλάβει θέση moderator ή ακόμη administrator αυτού του φόρουμ, να στείλει μέιλ στο [email protected] προκειμένου να γίνει μια επιλογή ανθρώπου/ανθρώπων που θα διαχειριστούν το φόρουμ, σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτική του φόρουμ αλλά και με τον τρόπο που οποιος αναλάβει θα κρίνει καλύτερα.
Νιώθω λύπη, αλλά νιώθω και αηδία.
Αυτά είχα να πω και πραγματικά δεν ξέρω αν το θέμα πρέπει να το κλειδώσω για να μην ακολουθήσει κάποια συζήτηση ή αν οντως ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μια καλή συζήτηση εδώ.