Πως μπορεί να καταλάβει κανείς ότι πρέπει να δει έναν ειδικό ή απλά περνάει μία φάση όπως όλοι οι άνθρωποι?
Printable View
Πως μπορεί να καταλάβει κανείς ότι πρέπει να δει έναν ειδικό ή απλά περνάει μία φάση όπως όλοι οι άνθρωποι?
Μάλλον όταν βλέπει ότι αυτή η φάση που πιστεύει ότι περνάει,κρατάει περισσοτερο χρονικό διάστημα από όσο θα περίμενε ο ίδιος.
μάλλον έχεις δίκιο. ευχαριστώ
Πιστευω οτι το καταλαβαινεις ποτε πρεπει να επισκεφτεις ειδικο οσες αναστολες εχεις και οσο κι αν προσπαθησεις να το ξεπερασεις μονο σου.
ερχεται η στιγμη που βλεπεις οτι δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να ζητησεις βοηθεια.
οταν εχεις καταβαλλει ολες σου τις δυναμεις να αντιμετωπισεις μονη σου το προβλημα σου και πλεον νιωθεις οτι η καταρρευση ειναι κοντα, τοτε μην περιμενεις να πεσεις, πηγαινε στον ειδικο οσο ακομα εχεις δυναμη να βοηθησεις και εσυ τον εαυτο σου. Ο ειδικος εχει καλυτερα αποτελεσματα οταν και εσυ εχεις ακομα τη δυναμη να το παλεψεις.
Το ξέρω ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια να το ψάχνω αλλά σε όσους το είπα ακόμα γελάνε. και μετά γελάω και εγώ. Και το αφήνω.
και δεν πάει άλλο.
Όσοι γελάνε, σε γνωρίζουν πραγματικά;;;
πως περιμενεις να σε γνωριζουν οι άλλοι εαν δεν ξέρεις ο ίδιος τον ευατό σου. μπορεί βέβαια να με ξέρουν καλύτερα από ότι ξέρω εγώ τον εαυτό μου.
απλά θέλω να κοιμηθώ νιώθω τόσο κουρασμένη. να κοιμηθώ να μην ονειρευτώ και να χαθώ
Μπορεί εσύ να μπερδευεσαι συχνά και να νιώθεις ότι δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, οι άλλοι γύρω σου όμως μπορούν να έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για σενα. Μπορεί να μην είναι σωστή αλλά δεν χάνεις τίποτα αν την συμπεριλάβεις στις εκτιμήσεις σου. Ίσως σε βοηθήσει και αυτό. Αυτή η σύγχηση που αισθάνεσαι ως προς τον προσδιορισμό της ταυτότητας σου είναι από μόνη της ένδειξη ότι θα έπρεπε ν' απευθυνθείς σ' έναν ειδικό.
είπα σε μια φίλη μου ότι θέλω να πάω να δω έναν ψυχολόγο και μου πρότεινε να πάμε σε κάποιον ειδικό που ξέρει μαζί και όταν ρώτησα σε ποιόν μου είπε στον παπά της ενορίας. Εντάξει πιστοί όλου του κόσμου ας κάνουμε όλοι μαζί και έναν εξορκισμό και ας διώξουμε τα κακά δεμόνια. Μετανοώ το λέω να τελειώνουμε, ήμαρτον …………..
χαχαχα!!! Καλο αυτο με τον παπα!!!
Κοιτα το ενα δεν αποκλειει το αλλο, θα σου ελεγα να πας σε εναν εξομολογο εαν το θεμα σου ηταν οι αμαρτιες σου και οι ενοχες που απορρεουν απο αυτες!!! μετα το λιθοβολισμο ισως νιωσεις καλυτερα!!!
Λοιπον για να πω την αληθεια εγω παω και σε ψυχολογο και σε εξομολογο. βεβαια ο εξομολογος μου ειναι απαιχτος και με παροτρυνε να παω και σε ψυχολογο παραλληλα με εκεινον, και ειναι και προοδευτικος ανθρωπος, δεν με καταπλακωνει και 100 πατερ ημων και 200 αβε μαρια παρολο που δεν ειμαι και ο πιο ευσεβης ανθρωπος σε τουτη τη γη.
Το θεμα ειναι σε τι ατομο θα πεσεις, ή που θα νιωσεις καλα, ή που δεν θα ξαναπατησεις σε εκκλησια.
εγω και η εκκλησία είμαστε στο στάδιο ή που δεν θα ξαναπατήσεις.