ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ...................................
Μολις ξυπνησα και δεν ποναω...δεν με πιεζει εκει στην αριστερη πλευρα του μαγουλου σαν ηλεκτρισμος...δεν υποφερω απο σφιξιμο στη γεφυρα και αριστερη πλευρα της μυτης...δεν εχω γαργαλημα στην αριστερη πλευρα του προσωπου και πονο,παρα μονο λιγα ''τσιμπηματα'' διπλα απ τα χειλια που προς το παρον δε με τρομαζουν...Αλλα ξερω πως με το περασμα της ημερας ολα αυτα τα επιστρεψουν...ΟΛΑ!ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,τα γαργαληματα,το μουδιασμα σε χερι ποδι τηςαριστερης πλευρας...ΟΛΑ...ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!Εχω κουραστει...
Εχω παει απο 15 Σεπτεμβρη που βιωνω αυτη την κριση σε ωρυλα-νευρολογο-ενδοκρινολογο-εχω κανει μαγνητικες εγγεφαλου.....ΟΛΑ
εχω λεει ρινιτιδα,αλλα τα χαπια μου επεσαν βαρια και δεν τα πηρα..Τι ρινιτιδΑ?με τετοιο σφιξιμο και ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ??
δεν τους πιστευω
Ο νευρολογος μου ειπε να σταματησω να πηγαινω σε γιατρους
το ιδιο και οι υπολοιποι
Ο ψυχιατρος μου δε με βοηθα....
Δεν αντεχω αλλο τα συμπτωματα παιδια....σκεφτομαι μεχρι και το χειροτερο,,,για να τελειωνω μια και εξω με αυτο το βασανο
Κοιμαμαι μπρουμυτα για να μην ποναω εκει στη μυτη,αλλιως παει να σπασει ,.,,,,,,
λετε να το κανουν ολα τα vibramycin που παιρνω εδω και 3 μηνες για ακμη?νομιζω πως καμια δυο μερες που δεν τα πηρα ημουν καλυτερα....
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ