τι να κανω; τον αγαπω....
Εδω και τρια χρονια εχω σχεση με ενα αγορι (26χρ) και εγω ειμαι 24χρ. . Το προβλημα μου ειναι πως ακομα η σχεση μας δεν εχει ξεπερασει το "εφηβικο" σταδιο. Τι εννοω: μενουμε ακομη με τους γονεις μας και οι δυο, ο φιλος μου εργαζεται ενω εγω οχι. Για την ακριβεια κανω καποια ιδιαιτερα μαθηματα ενω βρισκομαι παραλληλα και σε μια αλλαγη κατευθυνσης των σπουδων μου με αποτελεσμα τα οικονομικα μου να μην βρισκονται σε καλη κατασταση (οχι οτι τα δικα του ειναι καλα-αλλα το παλευει). Γενικα στη σχεση μας υπαρχουν καποιες εντασεις και τσακωμοι αλλα ειναι πραγματα που τα ξεπερναμε.
Το μεγαλο μου προβλημα ειναι πως οταν εκανα μαζι του μια κουβεντα για το μελλον της σχεσης μας του ειπα οτι θα ηθελα μελλοντικα να μεινουμε μαζι χωρις να με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα του γαμου ή των παιδιων και ηταν αρκετα αρνητικος στην ιδεα. Με τα πολλα μου ειπε πως δεν ειναι σιγουρος οτι θελει δεσμευσεις και οτι δεν ειναι σιγουρος πως ειμαι η γυναικα της ζωης του. Με τα πολλα του ζητησα να χωρισουμε εφοσον δεν ηθελα απο την πλευρα μου να χαλαω τα χρονια μου "ετσι" αλλα και εκεινος απο την πλευρα του να πιεζεται. Λιγες μερες μετα τα ξαναβρηκαμε και το θεμα ουσιαστικα δεν εχει επανελθει προς συζητηση μεταξυ μας. Μονο που πεταει καποιες κουβεντες που και που του στυλ "μην σου μπαινουν ιδεες για γαμο" μεταξυ αστειου και σοβαρου. Προχθες μαλιστα που πηγαμε σε εναν γαμο φιλικου ζευγαριου πεταξε παλι την ιδια ατακα με αποτελεσμα να του ζητησω να μην το ξαναπει ειδικοτερα μπροστα σε φιλους μας αφου μαλιστα εγω δεν του "ζητησα" γαμο. Γενικοτερα η συμπεριφορα του τους τελευταιους μηνες εχει αλλαξει καπως (ειναι λιιιιιιγο απομακρος) και οταν τον ρωτω γιατι μου λεει οτι ακομα σκεφτεται εκεινη την κουβεντα που καναμε περι συμβιωσης και νιωθει πιεση. Τον αγαπω και πιστευω οτι και εκεινος μ'αγαπαει αλλα αξιζει να συνεχισω την σχεση αφου εκεινος δειχνει οτι δεν εχει μελλον;
Γνωριζεται με την οικογενεια μου και εγω με την δικη του αλλα δεν εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις περα απο την γνωριμια μας. Επισης απο την δικη μου πλευρα δεν υπαρχει καμια πιεση να "νοικοκηρευτω" και υποψιαζομαι ουτε και απο την δικη του οικογενεια. Δεν βιαζομαι για κατι απλα θελω να υπαρχει μια ελπιδα οτι οταν φτιαξουν τα πραγματα απο οικονομικης αποψης θα μπορουσαμε να προχωρησουμε στη συμβιωση. Συγγνωμη για το τεραστιο μηνυμα!!!