Καποιου Οκτωμβρη την αυγη...
Γεια σας παιδια...
Δεν ξερω με ποιον ακριβως τον τροπο να εκφραστω για το τι συμβαινει...Μην σας φοβησω δεν συμβαινει τπτ καταστροφικο στην ζωη μου. Απλα εχω επηρεαστει καπως περιεργα απο το παρελθον. Τωρα τελευταια συνεχεια σκεφτομαι πως ειμασταν με το αγορι μου και τωρα με τα σημερινα δεδομενα καμια σχεση...
Εχω και εχει παραδεχτει οτι παρολο που εγω εχω παραμεινει σχετικα η ιδια συμπεριφορικα/εμφανησιακα εκεινος εχει αλλαξει. Οταν τον γνωρισα ηταν φοιτητης τωρα δουλευει.Εχει αλλαξει πολυ.
Δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ομως τις ομορφες στιγμες του τοτε...Τις βολτες με το αμαξι...το πως μου εδειχνε να με αγαπαει, το οτι μαγειρευαμε μαζι...Το οτι ειμασταν ερωτευμενοι...Τοση ομορφια στο παρελθον και τοσα συναισθηματα.
Τωρα που σας γραφω δεν ξερω καν τι νιωθω...Μ'αρεσει που νιωθω σχεδον κενη και δεν με ποναει κατι, ειναι πιο βολικο ετσι...Νιωθω πολυ μονη μου απο την αποψη οτι...δεν εχω κανεναν να μου λειπει και κανεναν να αγαπαω...Με τους γονεις το εχω ξανα πει με το ζορι μιλαω με τον πατερα μου με την μητερα μου εχουμε να μιλησουμε πολυ καιρο...Και γενικα νιωθω πολυ αδεια...Μακαρι να μπορουσα να γυρισω παλι στο τοτε...