Εχω σαν συμπτωματα οτι νιωθω σαν να μην ειμαι εγω και σαν να ζω σε ονειρο ομως δεν μπορω να διακρινω αν ειναι απο τα φαρμακα ή απο την ψυχωση.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω.Παιρνω zyprexa 20 mg.
Εχω σαν συμπτωματα οτι νιωθω σαν να μην ειμαι εγω και σαν να ζω σε ονειρο ομως δεν μπορω να διακρινω αν ειναι απο τα φαρμακα ή απο την ψυχωση.Μπορει καποιος να με βοηθησει?Ευχαριστω.Παιρνω zyprexa 20 mg.
κι εγω το ιδιο νιωθω εδω κ 4 μερες οτι ζω σαν σε ονειρο κ κοιμαμαι συνεχεια κ θελω να κοιμαμαι για να μην νιωθω καπως, εγω εχω διπολικη οχι ψυχωση αλλα παιρνω 4 φαρμακα κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο κει, εσυ 1α παιρνεις αλλα ειναι μεγαλη η δοση, ποσο καιρο το νιωθεις αυτο ?
Lacrymosa αυτα τα νιωθω εδω και 3 εβδομαδες.Παιρνω zyprexa 20mg εδω και 2,5 χρονια και ο γιατρος δεν λεει να μου το μειωσει.
Πρεπει να το πεις στον γιατρο σου ρε συ ! Εγω αυριο εχω κ θα της πω να μου τα μειωσει, δεν αντεχω αλλο !
Και να του το πω οτι αποφασισει αυτος θα γινει.
Οεο ??? Οχι ρε συ γιατι δλδ να δεχεσαι παθητικα ο,τι σου λεει ?? Δλδ δικη σου κριση δεν εχεις ?? Να επιμενεις, μην σε περναει κ για μαλακα....
Δεν ειμαι γιατρος για να ξερω.. Ουτε ειναι οι περισσοτεροι εδω.
Ωστοσο ακουγεται σαν να ειναι συμπτωμα.
Βεβαια μπορει να το προκαλει και το φαρμακο οπως λες μιας και μας μπερδευουν σε ενα βαθμο.
Το ειχες και πριν παρεις τα φαρμακα ;
Απλως ακολουθησε τα τυπικα οχι στρες, ειδησεις, υπερδιεγερση,καλος υπνος και δες μηπως σου φυγει.
maus οχι δεν το ειχα πριν παρω τα φαρμακα.Ο γιατρος λεει πως ειναι απο την ψυχωση.Ουτε λογος για να μου μειωσει τα φαρμακα.