Άγχος-Φοβία με τις γυναίκες
Για σας είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου.
Είμαι 26 χρονών και δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω σχέση με μια γυναίκα.
Αυτό είναι αποτέλεσμα του υπερβολικού και ανεξέλεγκτου άγχους που νιώθω όταν βρίσκομαι τετ α τετ με μια κοπέλα σε ένα ραντεβού. Όταν μου αρέσει μια κοπέλα και με πολύ κόπο βρίσκω το θάρρος να της ζητήσω να βγούμε για καφέ, όταν βγαίνουμε το άγχος μου χτυπάει κόκκινο. Από ότι διάβασα εδώ μέσα πρέπει να πρόκειται για κρίση πανικού (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αυτό εξακολουθεί να γίνετε ακόμα και μετά το δεύτερο και τρίτο ραντεβού με αποτέλεσμα να βρίσκομαι στην ανάγκη να απαλλαγώ από αυτή την τρομακτικά δυσάρεστη για την ψυχολογία μου κατάσταση αφού νομίζω ότι θα τρελαθώ, με το να αποφεύγω πλέον την επαφή με τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και με τις γυναίκες γενικότερα. Όπως καταλαβαίνετε μου έχει αναπτυχθεί πλέον μια φοβία στο να πλησιάζω το αντίθετο φύλο και αντιλαμβάνεστε πόσο καταστροφική μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση για ένα νέο άνθρωπο. Επίσης διάβασα εδώ ότι υπάρχουν κάποια φάρμακα που μειώνουν το άγχος. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο φάρμακο κατάλληλο για μένα και αν μπορώ να αγοράσω κάποιο τέτοιο φάρμακο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τάκης.