Ζαλαδα,λιποθυμικες τασεις...
Καλησπέρα, είμαι πολύ καινούργια στο "χώρο" και ομολογουμένως λίγο άσχετη... Έπειτα από 3 χρόνια με σχεδόν μόνιμη ζάλη και λιποθυμικές τάσεις,και έχοντας κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, κατέληξα στο συμπερασμα ότι αυτό που βιώνω προέρχεται από ψυχολογικά αίτια.Δεν μπορούσα να το αποδεχτώ,βασικά δν μπορούσα να "το χωνέψω" ότι μπορεί τέτοια συμπτώματα να τα προκαλεί το μυαλό μου,κυρίως επειδή δεν είχα κανενα πρόβλημα,ούτε κατάθλιψης,ούτε άγχους.'Ημουν πάντα πολύ ευδιάθετη και αγχωνόμουν πολύ δύσκολα για κάτι. Αποφάσισα να δεχτώ αυτή την εξήγηση όμως αφού δν υπάρχει κάποια άλλη λύση και θέλω πάρα πολύ να απαλλαχθώ από αυτά τα συμπτώματα.
Θα ήθελα να ρωτήσω καταρχήν αν είχε και κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία αλλά κυρίως,επειδή όπως προείπα είμαι άσχετη και ίσως προκατειλλημένη,τα φάρμακα, πόσο ασφαλή είναι?Φοβάμαι αν μπώ σε μια διαδικασία του να παίρνω ψυχοφάρμακα γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να με "πειράξουν" 'η να μου δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβήματα από αυτά που έχω τώρα! Σας ευχαριστω