Είναι απλά ευγενικός μαζί μου ή έχω κάποια ελπίδα?
Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψη σας. Γνώρισα ένα παιδί απο το φέισμπουκ με τον οποίο είχαμε μια κοίνή φίλη(στον πραγματικό κόσμο και μέσα στο φέισμπουκ). Μου έκανε κάτι σκουντήγματα αρχικά, ανταπέδιδα ωσπου βαρέθηκα κ τον έκανα φίλο και αρχίσαμε να μιλάμε.
Μιλούσαμε για κάποιες μέρες με προσφωνούσε κούκλα η κοριτσάρα του όταν με χαιρετούσε και μετά μου ζήτησε να βγούμε για ένα καφέ και του είπα οκ οταν ανέβω Αθήνα(καθώς μένω λίγο πιο έξω).
Τελικά βγήκαμε για λίγο το Σάββατο φάνηκε να πηγαίνει καλά είχαμε επικοινωνία κ ένιωθα άνετα μαζί του και ας μην τον ήξερα.Μου θύμιζε και φυσιογνωμικά και σαν φωνή έναν φίλο μου. Είναι και σε καλή ηλικία με περνά 5 χρόνια εγώ είμαι 25. Με ρωτούσε πως μπορεί να κατέβει στην περιοχή μου λέγαμε για την ανεργία(καθώς είναι άνεργος) για τις διακοπές και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε μου λέει 'άσε να πληρώσω εγώ' πλήρωσε, τον ευχαρίστησα και μου είπε 'χάρηκα για την γνωριμία'. όταν φύγαμε με φίλησε στο μάγουλο, μου είπε 'θα τα ξαναπούμε έτσι?' θα τα πούμε και μέσα'(εννοώντας το δίκτυο). Την άλλη μέρα το μεσημέρι του μίλησα για λίγο στο φέισμπουκ μου απάντησε και μετά το βράδυ μου μίλησε εκείνος στο μσν για λίγο τα είπαμε και στο τέλος που του είπα οτι πάω κ καληνυχτα μου απάντησε 'έγινε(με αποκάλεσε με το όνομα μου και το μου) αντε φιλάκια, μιλάμε!καληνύχτα' .
Χτες απλά με σκούντηξε και τον σκούντηξα(τι νόημα έχει δν έχω καταλάβει) και σήμερα του μίλησα λίγο εγώ στο φέισμπουκ και μετά επειδή θα πηγαινε για φαγητό με ρώτησε αν θα ειμαι εκει ακόμα και όταν του είπα ίσως είπε 'αχχχ ....οκκκ αν σε δω θα τα πούμε μάκιαααα¨και ένα προσωπάκι χαρούμενο. Τώρα όμως ήταν μσν και δεν μου μίλησε και μετά απο λίγο βγήκε.
Είναι απλά ευγενικός μαζί μου και μου μιλά φιλικά ή έχω κάποια ελπίδα να ξαναβγούμε να γνωριστούμε και ίσως να γίνει κάτι?
Σας ευχαριστώ!