Περι ανικανότητας ψυχολόγου
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται.Εχω και γώ πρόβλημα με πανικούς και αγοραφοβία.Πάω λοιπόν σε μια ψυχολόγο για κάμποσο καιρό.Την θεωρούσα αρκετά καλή. Βέβαια βελτίωση δέν είδα ουτε στο τόσο.
Σήμερα λοιπόν της λέω, "ξέρεις τι παρατηρώ.Όταν βρισκόμαστε και λέμε λεμε λέμε εγώ χειροτερεύω." Και το βρίσκω και φυσιολογικό μιας και με κυριεύει αυτό το πράγμα με το πολύ μπλα μπλα και την πολύ σκέψη. Από την άλλη βέβαια είμαι διατεθιμένος να χειροτερεύω αν αυτός είναι ο σωστός δρόμος.
Και μου λέει μετά απο τόσο καιρό έτσι απλά, δεν θα συνεργαστούμε ξανα.Λές και συνεργαζόμασταν δηλαδή.Απλά εγώ πλήρωνα.Της είχα ζητήσει να με βοηθήσει μπάς και κόψει κανα τάλιρο απο τα 60 ευρώ που ζητάει, γιατί δέν δουλεύω.Βέβαια ούτε λόγος.Κατα τα άλλα με 60 ευρώ την ώρα, φωνάζει όλη την ημέρα για την κυβέρνηση και οτι δέν πληρώνει.
Αφού μου λεεί χειροτερεύεις οταν το σκαλίζουμε δέν υπάρχει λόγος.Πώς σας φαίνεται αυτή η απάντηση απο έναν "ειδικό" ο οποίος έχει περάσει και πανικούς (και καλά).Εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς κοροιδία. Το οτι παίζει απλά με τον πόνο μου, μίας και δέν έχω εναλλακτική.Ο τρόπος που το λέγε ρε παιδιά με γύρισε στα νήπια. Τέτοια ηλιθιότητα και ανωριμότητα μαζί.Έχεις την ανάγκη μου και σου κάνω την δύσκολη ένα πράγμα.
Στα 20 λεπτά λοιπόν παίρνει το στυλό να κόψει απόδειξη. Καταλαβαίνετε που την έβαλε την απόδειξη γιατί απλά σηκώθηκα και έφυγα.
Δέν θύμωσα παρόλο που είμουν κρεμασμένος απο πάνω της.Με καίει πολύ το να γίνω καλά, όπως και ολους σας. Αλλά σκεφτόμουν, εμείς τι σκατοδικαιώματα έχουμε απέναντι σε κάτι τέτοιες μαλακισμένες; Δηλαδή μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μην προσφέρει τπτ και να πληρώνετε; Δέν υπάρχει καν ενας νόμος ρε παιδία ώστε αν δεν δείς αποτέλεσμα να παίρνεις τα μισά λεφτά πίσω;
Όταν τελιώσουν η παπαρολογίες τα ρίχνουν σε μας. Αμα ήξερα καλή μου πώς να φερθώ τι στο διάλο να κάνω να ρθω σε σένα. Απο δικαιολογίες βρίσκω και γω πολλές.
Και καταλήγω.Το φτωχο μου το μυαλουδάκι λεει οτι δουλεία του κάθε ψυχολόγου είναι να μπεί στον κάθε χαρακτήρα του ανθρώπου και να τον κάνει να βγεί απο το αδιέξοδο του.Δέν πληρώνεσαι χάχα για να το παίζεις έξυπνος με αερολογίες.Σε πληρώνουμε για αυτή την πολύ ιδιαίτερη επαφή. Να σπάσεις την αντίσταση του και να τον βοηθήσεις. Πίστευω πώς δέν είμαι τόσο αρνητικός, όσο πχ ένας δολοφόνος στην φυλακή. Κιόμως μαντέψτε; Υπάρχουν ψυχολόγοι που μιλανέ και με αυτους.Δέν είπε κανένας, παιδία εγώ δέν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του.
Αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και μου διαφεύγει, θα θελα πολύ να με ενημερώσετε.