ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ ΤΙ ΚΑΝΩ?
Είμαι 42 κι εκείνος 46.Παντρεμένοι 22 χρόνια με παιδιά φοιτητες. Πολύ εμφανίσιμοι και οι δύο . Μιλάμε για τρελλή αγάπη. Είμαι αυστηρά μονογαμική ίσως επειδή η ερωτική μας ζωή ήταν τέλεια... έτσι πίστευα τουλάχιστον μέχρι που ανακαλύψαμε ότι πάσχουμε από ένα αφροδίσιο νόσημα. Ένα νόσημα αυστηρά μεταδιδόμενο μόνο από σεξουαλική επαφή καθώς ο ιός δεν ζει ούτε ένα λεπτό στο περιβάλλον παρα μόνο στο βλεννογόνο των γεννητικών οργάνων. Επίσης μπορεί να υπάρχει αρκετό καιρό στον οργανισμό κάποιου χωρίς να εκδηλωθεί.Έπεσα απ'τα σύννεφα.... τρελλάθηκα...!!! Αφού με νύχια και με δόντια έκανα ένα μήνα υπομονή να ολοκληρώσουμε τη θεραπεία μας χωρίς να θίξω το θέμα διότι προηγείται η υγεία, με καλοπιάσματα και φιλική διάθεση κατάφερα να τον κάνω να ομολογήσει ότι πρίν 1χρόνο είχε κάνει onenightstund με μια κοπέλα κατά πολύ μικρότερή του. Είπε ότι έχει μετανιώσει και ζήτησε συγνώμη. Πιστέψτε με, καλύτερα να μην το είχε παραδεχτεί ποτέ.Ένοιωσα τη γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια μου, ΟΚ με απάτησε... γιατί δεν με προστάτεψε??? Ξέρετε πως είναι να έχεις πάει ΜΟΝΟ με έναν στη ζωή σου και να κολλάς αφροδίσιο? Απελπισία... Τον έδιωξα από αξιοπρέπεια αφού του έσυρα όσα σέρνει ή σκούπα. (Το ένστικτό μου έλεγε ότι δεν με απάτησε μόνο μια φορά και σχεδόν ποτέ δεν έχει διαψευστεί) Έχω πολύ αυτοεκτίμηση , δεν είμαι κανένα ''μπάζο'' να ανέχομαι το ''κερατο'' αδιαμαρτύρητα το κατάλαβα απο τα βλέμματα και τα πειράγματα των αντρών στο δρόμο που ώς τώρα δεν είχα δώσει καμμία σημασία. ΟΚ το παραδέχομαι όμως τον σκέφτομαι ακόμα....η αξιοπρέπειά μου μου επιβάλλει να φερθώ σκληρά όμως πώς να πετάξω στον κάδο των αχρήστων 22 ευτυχισμένα χρόνια??