Γεια σας ξανα!
Ειπα να γραψω, να θαψω για την ακριβεια, μια "φιλη" μου. Ας την ονομασουμε Α!
Την Α την ξερω απο την πρωτη δημοτικου. Στην πεμπτη δημοτικου γιναμε κολλητες...αυτοκολλητες..η μαλλον, οπως αργοτερα καταλαβα και μου ειπαν και η μαμα μου με τον αδερφο μου, ημουν το "σκυλακι" της.
Η Α ειναι κοπελα με πολυ δυνατο χαρακτηρα, αρχηγικες τασεις...ξερετε,απο τα κοριτσια που ολοι λατρευουν και ολοι θα ηθελαν να ειναι αυτη! Ανταγωνιστικη και εγωιστρια. Ξερω πλεον οτι θα εκανε τα παντα για να κερδισει αυτο που θελει. Επι χρονια ετρεχα απο πισω της. Εκανα τα παντα γι αυτην, κι οπως θα εκανα για οποιονδηποτε φιλο μου, ημουν παντα εκει γι αυτην.
Η μαμα της εχει γκομενο, αλλα αυτη δεν το ξερει. Εχει την αισθηση οτι η οικογενεια της ειναι υπεροχη. Και καλα κανει. Αλλα ποια εισαι εσυ που θα κατακρινεις την μαμα μου που εκανε 2 αποτυχημενους γαμους; Περσυ η μαμα της με εθαβε με μια αλλη κυρια επειδη στα 15 μου ειχα γκομενο. Δεν σου ειπα, και η κορη σου ειχε, απλως εγω το ειχα πει στη μαμα μου και δεν κρυβομουν.
Η Α μου ειχε πει να παρουμε τσιγαρα στην πρωτη λυκειου στις διακοπες και τωρα αν με δει να κανω εστω και μια τζουρα μου το παιζει τελειως ηθικη. Η Α ανεβαινε στα τραπεζια και ξεχαρβαλωνοταν και τωρα οχι δεν κουνιεται, αλλα μας κοιταει και σαν να ειναι ανωτερη. Ηταν που ηταν, κανει και οτι θελει ο επι 3 χρονια γκομενος της...απογινε!
Παντα προσπαθουσε να με μειωσει μπροστα στους αλλους και να φανει αυτη η θεα.
Φετος παμε στο ιδιο φροντιστηριο.στο φροντιστηριο οπου περσι ειχε φωναξει σε εναν "κοινο" μας φιλο,μπροστα σε ολους,χερεκακα "χαχαχα,εμαθες τι επαθε η νηπενθες; Εφαγε κολλημα με εναν μπαρμαν.χαχαχα" και ο φιλος μου πλεον δεν θελει καν να της μιλαει.
Χθες μπηκα στην ταξη της στο φροντιστηριο και μου λεει ενα παιδι "α,εσυ εισαι η νηπενθες; Σε ξερω απ εξω κι ανακατωτα.περσυ η Α μας ειχε πει ολα σου τα προσωπικα" και αυτη γελασε σαν να μην ετρεσε τιποτα.σαν να ηταν κατι απολυτως φυσιολογικο...
Κι αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οτι καποια ατομα που αγαπω και λατρευω, συνεχιζουν να μη βλεπουν πως ειναι πραγματικα..αλλα τι λεω; Εγω εκανα σχεδον 6 χρονια να δω.
Δεν θελω ουτε να την βλεπω!