Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου
Γεία σε όλους.Είμαι καινούργια στο Forum και ο λόγος που το αποφάσισα είναι γιατι είμαι σε απελπισία.Με λίγα λόγια, στα 31 μου χρόνια έχω πάθει 2 φορές κατάθλιψη , έχω διαλύσει τη ζωή μου και έχω ξεκινήσει απο το μηδέν (επιτυχώς θέλω να πιστεύω) και έχω κάνει ψυχανάλυση για 2 χρόνια (τη σταμάτησα πριν 1,5 χρόνο περίπου).Αυτά τα γράφω γιατί πιστεύω οτι έχω κάνει πολλές προσπάθειες να βελτιώσω τη ζωή και τον εαυτό μου όσο επίπονες κι αν ήταν.Κι εκεί που πίστευα οτι τα έχω βάλει όλα σε τάξη , τους τελευταίους 6 μήνες όλο κάτι έχω.Στην αρχή , πίστευα οτι είχα κάτι στο πνεύμονα (δεν μπορούσα να ανασάνω καλά, είχα δυσφορία κλπ) με αποτέλεσμα να τρέχω στα νοσοκομεία χωρίς να μου βρίσκουν τίποτα.Μετά νόμιζα οτι είχα γυναικολογικό πρόβλημα οπου έκανα διάφορες εξετάσεις οι οποίες και πάλι καθαρές.Τέλος εδω και ένα μήνα τρέχω απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και απο γιατρό σε γιατρό υποβάλοντας τον εαυτό μου σε διάφορες εξετάσεις και το αποτέλεσμα οτι (χωρίς να είναι βέβαιο) φαίνεται οτι πάσχω απο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου με καθαρα ψυχολογικά αίτια (στρες).Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά δε μπορώ.Ενω σε λογικό επίπεδο καταλαβαίνω οτι δεν έχω κάτι , στο υποσυνείδητο μου πιστεύω οτι κάτι έχω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να λειτουργήσω σε κανένα επίπεδο της ζωής μου.Δεν ξέρω τι να κάνω...Αν κάποιος περναει τα ίδια με μένα , θα χρειαζόμουνα τη γνώμη του....