Μιας και δουλειά μου είναι να... τρολλάρω ανελλιπώς - σύμφωνα με την έγκριτη και πάντα βάσιμη γνώμη κάποιων μελών, θα σας... απαλλάξω απ' την ενοχλητική μου παρουσία και θα σας ευχηθώ καλή συνέχεια...:)... ούτως ή άλλως ήμουν σε άδεια αρκετές μέρες απ' τη δεύτερη εργασία μου, επομένως ούτε κι εγώ θα λυπηθώ επειδή δε θα ξανακάνω... καυγάδες, λολ! Προτού την κάνω όμως, θα παραθέσω κάποια σημεία από κάποιους, που είναι ακόμη στον αέρα για να θυμίζουν περίτρανα το τί σημαίνει "κανόνες λειτουργίας"...
Δε ζητώ να διαγραφούν, αλλά αν έκανα "ριπόρτ", θα έκανα σε αυτά σίγουρα... υποθέτω πως έμειναν εκεί, γιατί εγώ και η διαχείριση οφείλουμε να είμαστε "εντάξει" ο ένας απέναντι στον άλλο. Εγώ απ' τη μεριά μου έχω προσωπικό θέμα με τον αντμίν - το λένε δημόσια οι έγκριτες πηγές - κι αυτός απ' τη μεριά του με απαξιώνει, όπως σε ένα πρόσφατο θέμα που του απηύθυνα το λόγο και δε μου απάντησε καν... έτσι τώρα είμαστε... πάτσι!...
Κάποιος/οι σας έχουν δώσει το δικαίωμα να γράφετε αυτά που γράφετε και με το ύφος που τα γράφετε. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα λοιπόν και μάλλον έχουν δίκιο. Αλλά αν αυτό είναι το δημόσιο φόρουμ όπου τηρείται ο σεβασμός, η τυπικότητα και η καλή συμπεριφορά... τότε εγώ είμαι όντως ένα "τρολλ" που δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω απ' το να καυγαδίζω, ουδέποτε έχω γράψει κάτι ουσιαστικό, και συνηθίζω να... κοροϊδεύω τους... ψυχασθενείς. Όλα αυτά είναι γραμμένα, και θα παραμείνουν γραμμένα. Προφανώς συμφωνεί και η διαχείριση. Οπότε ας την διευκολύνω για να μη με έχει... νταλκά στο κεφάλι της... σας χαιρετώ όλους και σε κάποιους ελάχιστους εύχομαι απ' την καρδιά μου ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής τους!...
"Ποιος τον έχει αφήσει ελεύθερο εκεί έξω αυτόν τον τύπο αλήθεια?".
“Αν δεν υπήρχαν τα υπερ-τρολλ σαν και σένα να μπαίνουν ξανά και ξανά με διαφορετικά ονόματα και χρησιμοποιόντας κάθε μικρή πρόφαση να βγάζουν το ανελέητο τρολλάρισμα τους ίσως να μην χρειαζοταν να το κάνω αυτό. Και εμάς δεν μας αφορούν τα ατέλειωτα κατεβατά που γράφεις για αυτούς που δεν πας εδώ μέσα και για την εμπάθεια σου για τον mod βρίσκοντας ευκαιρία σε κάθε άσχετο θρεντ αλλά το κάνεις.”.
.................................................. ...........................................
“Επειδή όμως έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπάθεια και με το χώρο και με το Νίκο και με διάφορα μέλη που σε έχουν αμφισβητήσει, το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις και να δημιουργείς καυγάδες.”.
“...αλομπαρ...συνεχίζεις το γνωστό παραλλήρημα σου, οκ, δεν σε αδικώ, μάλλον σε έχω συνηθίσει.
Μπορείς όμως να απαντήσεις στο πιο απλό ερώτημα μου?
Απο τη στιγμή που ο πετράν ΔΕΝ απευθυνθηκε σε σένα, για ποιο λόγο ΑΚΡΙΒΩΣ ανακατεύτηκες?
Σε αυτό έχεις απάντηση?
Φυσικά και δεν έχεις, γιατί όπως ξέρουμε οι παλιοί έχεις άλλα θέματα με αυτό το χωρο και ψάχνεσαι.”.
“η παλιά γνωστή άλομπαρ..
μπλα μπλα μπα και επιχείρημα κανένα, μόνο κλάψα για την κλίκα μου και τους οπαδούς μου, η γνωστή καραμέλα όσων δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή κουβέντα πέρα από το να πετάνε χολή αβίαστα στον καθένα που δεν τους κάθονται οι απόψεις του.”.
“Μήπως θυμάσαι πόσο τον "στόλισες" πριν ζητήσεις επανελλειμένα τη διαγραφή σου από δω πρήζοντας όλο τον κόσμο επί μέρες και λίγο καιρό μετά επανήλθες μουλωχτά με άλλο νικ?”.
(... το "μουλωχτά" έχει να κάνει με το ότι... άλλαζα ύφος γραφής υποθέτω... βάϊ - βάϊ...).
.................................................. .................................................. .................
“δεν γινεται να συμβουλευουμε τους παντες να παρατανε την οικογενεια τους ελεος πια!!!!! μας μεγαλώσανε για να τους πεταξουμε στα δυσκολα?”.
“στο θεμα μας λοιπον, η κοπελα εβαλε θεμα γτ ηθελε συζητηση συμφωνα με την απρεπη συμπεριφορα γιατρου και οχι για το πως θα ξεφορτωθει την μανα της!”.
“για να προσεχεις τι λες σε οποιον προσπαθει να στηριξει την οικογενεια του. αν αυτο με κανει κακομαθημενο χαρα μου δεκτο το κοπλιμαν!”.
“δεν ειναι τοσο ωστε η φραση ''οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου'' . σε μερικες φασεις ναι αμα σε κακομεταχειριζονται μια ζωη. ομως οταν υπαρχει θεμα υγειας οπως εγραψε η θεματοθετρια δεν μπορεις να λες οτι πρεπει να αφησεις την μανα σου για να μην συνεχιζεις να χεις καταθλιψη! ειναι τραγικο κ εμενα προσωπικα με τσιτωσε.”.
.................................................. .................................................. ...........
“δικαιωμα σου να διαφωνεις με την αποψη της αλομπαρ.
αγενης ηταν η αλομπαρ που αφου σε εβρισε, σου εκανε και επιθεση για το πως βιωνεις την ασθενεια σου.