Η περιπέτεια μου με τους ψυχασθενείς αγνώστους του ίντερνετ
Καλησπέρα σας. Ότι λέει ο τίτλος, όχι ότι εγώ είμαι καλά στο κεφάλι μου ίσα ίσα αντιμετωπίζω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στίγμα, την απόρριψη απο όλους, πως λέμε δεν τον γουστάρω αυτόν, τη φάτσα του , μοιάζει με μαιμού και δεν τον κάνω παρέα κάπως έτσι αλά όχι λόγω φάτσας αλλά λόγω υπερβολικής γνωριμίας και καλωσύνης ηλιθιότητας. Χθες πήγα να πηδήξω απο το μπαλκόνι ψηλού κτιρίου και η οικογένεια μου με κράτησε έτσι ώστε να μην γίνει ομαδική οικογενειακή να πω καλύτερα ο τάφος.
Γράφω εδω και πολύ καιρό σε αυτό το φορουμ, μπήκα με ένα δυο προβλήματα και κατέληξα να έχω πολύ περισσότερα μετα και απο την εμπειρία μου με τους ηλίθιους που το παίζουν κακοί η κουλτουριάρηδες αντιστοίχως εδω μέσα και αλλού φαντάζομαι η τους κακομοίρηδες που σαν κατάφεραν να κερδίσουν βρώμα φάτα τα ντού νομίζουν οτι εγίνανε γαμιάδες αλλά πως το λεει και ο σοφός λαεγός όταν το πρόβλημα μεταφέρετε στον γείτονα παύει να μας ενδιαφέρει γουστάρουμε να τον βλέπουμε σε άθλια κατάσταση η ακόμα χειρότερα διαφορούμε.
ΒΟΗΘΕΙΑ είπα μια φορά δεν με άκουσε κανείς. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ με άκουσαν μόνο οι δικοί μου αλλά ούτε ένα βρε αδελφέ να πάρει ενα τηλέφωνο να πει πως είσαι ρε σκατάκι είσαι καλά μπορώ να βοηθήσω να σου δώσω μια αγκαλιά αδύναμε μου εχθρέ που ζωγραφίζεις καλύτερα απο όλους στο χωριό σου. Όχι. εκτός οικογένειας μόνο δυο τρεις φίλοι ας πούμε έχουν δείξει ενδιαφέρον για την δυσάρεστη περιπέτεια που περνάω και για ότι έχω να καταγγείλω τους εγκληματίες που υπογράφουν έξω σαν ψυχολόγοι, τους ανειδίκευτους τους αμόρφωτους αυτούς που έμαθαν πως να εξουσιάζουν χωρίς να μάθουν να προσφέρουν.
Γράφω σαν αγοράκι πληγωμένη θαρρείς που οι διάολοι νομίζουν ότι με παίζουν στα δάχτυλα σας. Αμ δε θέλω πολύ να σας ρουφήξω το ζουμάκι απο τα μυαλά σας να μείνετε και εσείς κενά φυτουδάκια όχι όπως ο ηθοποιός φίλος σας που παριστάνει τον άρρωστο η άλλοι εγκληματίες που λόγω έλλειψης γονικής ικανότηατας και παιδίας είναι αποτυχημένοι άνθρωποι ασχέτως της ικανότητας τους να κερδίζουιν βρώμα και χρήμα.\
Ζητήστε μου συγνώμη το λιγότερο Κρολίνα γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα ούτε θα με κσεφωρτοθείτε τόσο εύκολα.
ΦΑΤΕ ΝΤΟΥ ΡΕ ΛΕΜΕ ΑΝ ΔΙΨΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΤΙΔΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΝΤΟΥ ΡΕ ΤΩΡΑ.