Σεμινάρια ψυχολογίας, ημερίδες κτλ
Ανά την Ελλάδα γίνονται διάφορα σεμινάρια που άπτονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο της ψυχολογίας. Για παράδειγμα θυμάμαι στην Πάντειο, εντελώς από τύχη, διάβασα μία ανακοίνωση για μία διάλεξη άγλλου καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος είχε αναπτύξει μία νέα μέθοδο για την αντιμετώπιση των πραγμάτων που μας αγχώνουν. Σημείωσα την ημέρα και την ώρα και πήγα. Η είσοδος ήταν επί πληρωμή, την οποία ποτέ δεν κατέβαλα (δεν μου το ζήτησε κανείς!) και μπήκα στην αίθουσα όπου ήμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα. (κρίμα η αδιαφορία των φοιτητών). Πάντως ήταν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία και παρουσίαση με συμμετοχή των ακροατών για την οποία δεν είχα ιδέα ότι γινόταν και εάν δεν περνούσα στο άσχετο απο την Πάντειο θα την έχανα.
Είμαι σίγουρος ότι τέτοια σεμινάρια γίνονται συχνά αλλά δεν τα γνωρίζουμε κι έτσι χάνουμε ενδιαφέρουσες συνεδριάσεις που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν.
Προτείνω λοιπόν το εξής:
Σ\' αυτό το thread ας γράφουμε όλοι τα σεμινάρια/παρουσιάσεις/ο,τιδήποτε άπτεται της ψυχολογίας/θεραπευτικής για τα οποία μάθαμε ότι θα γίνουν.
Να έχει η αναφορά αν είναι δυνατόν: τον τίτλο του σεμιναρίου, μία μικρή, κατατοπιστική περίληψη, την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής, κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ή ιστοσελίδα εάν χρειάζεται και υπάρχει και τέλος πληροφορίες για το εάν είναι δωρεάν ή όχι και πόσο είναι η συμμετοχή.
Νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον.
Δυστυχώς δεν έχω κάτι εγώ να προτείνω τώρα... οπότε...ας συσπηρωθούμε!