Αντρας ανώριμος ή ψυχρός?
Γεια σας ξανά απο εμένα...Ελπίζω να είστε όλοι καλά..
Ειχα γράψει πριν λίγο καιρό για μια σχέση μου..με έναν φοιτητή η οποία συνεχίστηκε για λίγο καιρο ακόμα αλλα την τελείωσα εδώ και αρκετές μέρες...
Μου γεννήθηκε η εξής απορία,μιας και μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως υπάρχουν τοσο χλιαροί άνθρωποι.Εκτός αν κάνω εγώ λάθος!
Το ατομο αυτο ειναι 25 ετων,και να σας θυμισω πως απο την αρχη ενω υποτιθεται πως με ειχε ξεχωρισει πριν 3 χρονια θα πρεπε εφοσον με κερδισε και ειμασταν μαζι να εκανε σα τρελος...αυτος ηταν απομακρος..μαζεμενος..κλειδ ωμενος..και μου ελεγε πως θελει χρονο να ανοιχτει και να δωσει...αλλα και για να αρχισει να νοιαζεται τον αλλο.
Εγω λεω ας δωσω χρονο αφου ειναι ετσι..περασαν κοντα 2 μηνες και δεν εβλεπα καποιον ενθουσιασμο...δεν ετρεξε ποτε να με αγκαλιασει ή να με τραβηξει πανω του με δυναμη..ολα αργα και χλιαρα..ακομα και στο σεξ δεν ηταν φλογερος!κρατουσε πολυ λιγο η επαφη και πολλες φορες δε με εγδυνε καν.
Παλιοτερα ηξερα πως ειχε μια σχεση απο αποσταση...κατα τη διαρκεια της οποιας αυτος πηγαινε με αλλες και μαλιστα με φλερταρε και εμενα ενω ηταν με αυτη.Αλλα δε με φλερταρε για σεξ..μου μιλουσε μεχρι το πρωι..οταν με εβλεπε εξω ερχοταν να μου μιλησει και τετοια...εδειχνε οτι ηταν τσιμπημενος.
Πηγαινε αθηνα να δει τη κοπελα του και κλεινοταν στο δωματιο για να μου μιλησει στο μσν και η κοπελα του εκλαιγε..οταν τα ειδα αυτα τον εκραξα πολυ ασχημα...και ειχα 3 χρονια να του μιλησω..αλλα επεστρεψε φετος χωρισμενος και εδειχνε πως ειχε καταλαβει τα λαθη του και πως ηταν μικρος και ανωριμος τοτε..οτι δε τον γεμιζε και η σχεση..οτι υπηρχε και η αποσταση κλπ.
Λεω ενταξει ολοι αξιζουμε μια δευτερη ευκαιρια..
αλλα και που με εμενα ηταν καλα δε το βλεπα!!!!ας πουμε οταν βγαιναμε εξω μετα με συνοδευε μεχρι ενα σημειο στο σπιτι μου αλλα δε με αφηνε και πολυ κοντα και εγω φοβομουν..το εκανε κατέξακολουθηση!και απο οτι καταλαβα βαριοταν να με παει και εξαλλου δεν με νοιαζοταν ακομα τοσο πολυ..εφοσον δεν ειχε δεθει οπως ελεγε..αλλες φορες ελεγε οτι επειδη με εβλεπε και εμενα απομακρη δεν ηθελε να κανει πολλα..
Αλλες φορες μου λεγε πως δεν εχει φαει ακυρο απο γυναικες..εκτος απο αυτες που δεν τους εδινε σημασια..πως τις εγραφε..και οτι ολοι οι φιλοι του τον παραδεχοταν που σε οποια την επεφτε την ειχε.Απο την αλλη ομως δεν ειχε τη δυναμη να με ακουσει να λεω για εναν αλλο αντρα τι ωραιος που ειναι.
Ζουσα λοιπον μια χλιαρη κατασταση!εν τω μεταξυ αυτος ζηλευε πολυ...με ποιους μιλουσα στο facebook με ποιους εβγαινα..να μη πιω και κανω κατι κλπ.
Στο τελος του ειπα οτι δε με γεμιζει και οτι θελω να χωρισουμε και ενα βραδυ με βρηκε εξω και μου επεστρεψε ενα βραχιολακι που του ειχα χαρισει κατι που το βρηκα τελειως παιδικο.
Τελικα τι γνωμη σχηματιζετε?Οτι ειναι ψυχρος?ανωριμος?ειχε ψηλα τον αμανε?τσιγγουνης συναισθηματικα?μονοχνωτος?
δε ξερω αν σας βοηθησα με αυτα που εγραψα...
περιμενω τη γνωμη σας..ετσι..γιατι δε μου χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο!