Δεν μπορω να το εξηγησω...
Ειμαι 36 και ο αδερφος μου 32.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και να εξηγησω ειναι οτι εκεινος δεν δειχνει να επιθυμει να κανει καθολου παρεα μαζι μου. Μπορει να μιλησουμε μια φορα στις δεκαπεντε μερες. Συζει με μια κοπελα την οποια ουτε ποτε την ειδα στους 6-7 μηνες που ειναι μαζι. Εφυγε απο το σπιτι για να ειναι μαζι της και δειχνει οτι εχει επιλεξει να μην εχει καμια σχεση μαζι μου. Οχι οτι παλαιοτερα εδειχνε να με συμπαθει. Πολλες φορες παντως εγω τον πλησιασα και του εξεφρασα ανοιχτα οτι θελω να κανουμε παρεα, οτι ειμαι προθυμη να συζηταω τα παντα ο,τι θελει.. Τον βοηθησα και καποιες φορες σε σχεσεις του που μου το ζητησε. Ομως, ειναι δυνατον να με ρωταει αν εχω λογαριασμο στο φειςμπουκ τελειως τυχαια οταν αυτος εχει λογαριασμο εδω και 3 χρονια και δεν με εψαξε καν για να με βαλει ως ''φιλη'' του? Ουτε το mail μου δεν εχει! Γνωριζει αρκετο κοσμο αλλα ως φαινεται εμενα με εχει απορριψει. Τα αφηγουμαι πολυ ψυχραιμα ολα αυτα αλλα η αδιαφορια του αυτη αποτελεσε και συνεχιζει να αποτελει εναν αρκετα σημαντικο παραγοντα στη στεναχωρια μου.. Ευχομαι να μου δωσετε τα φωτα σας..