Πως μαζευονται τα κομμάτια?
Μιας και το πρώτο μου θέμα θα ήθελα να σας συγχαρώ. Ο πόνος της ψυχής είτε το θέλουμε είτε όχι ειναι πολύ μεγαλύτερος από άλλους πόνους και χωρίς την δική μας προσπάθεια δυστυχώς μας διαλύει.
Τα προβλήματα μου πολλά, και ίσως βγει μεγάλο το μήνυμα αλλά νομίζω ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους...Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή κοινότητα αλλά δεν ήξερα που αλλού να γράψω.
Η μητέρα μου με βαριά κατάθλιψη εδώ και χρόνια. Όταν εμφανίστηκε την πρώτη φορά είχα σοκαριστεί μιας και δεν γνώριζα ακριβώς τι είναι κατάθλιψη. Στο μυαλό μας οι περισσότεροι έχουμε την κατάθλιψη σαν απλά να μην έχεις όρεξη κτλ και όμως είναι πολύ περισσότερο από αυτό.
Ο πατέρας μου από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά και η μητέρα μου μόνη της στο σπίτι οπότε αναγκαστηκά περνούσα πλέον τις ώρες μου στο σπίτι να της κάνω παρέα.
Μόνο που αυτό με τσάκισε και από τον δυνατό χαρακτήρα που είχα ξεκίνησαν οι φοβίες μου, οι ανασφάλειες μου, κλείστικα στον εαυτό μου, και ενώ εκτός σπιτιού εβαζα την όμορφη μάσκα του πάντα χαρούμενου ατόμου που με ξέρουν όλοι, στο φρούριο μου (το δώματιο μου) εβγαινε η μάσκα και μέρα με την μέρα απομονώθηκα όλο και περισσότερο. Χωρίς όρεξη να κάνω τίποτα, και πόση όρεξη να έχεις όταν ακούς την μητέρα σου να κλαίει συνέχεια, να μιλάει συνέχεια για θανάτους, το πρώτο πράγμα που ακούς το πρωί αντί καλημέρα ειναι το "Δεν είμαι καλά" και όταν γυρνάς από τη δουλειά αντί ένα γεια ν' ακούς "Δεν ξέρω γιατί ζω θέλω να πεθάνω" και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...και αυτό γίνεται εδώ και χρόνια
Σε κάποια φάση μένω και άνεργη οπότε οι ώρες στο σπίτι ήταν περισσότερες...με την μάνα μου να είναι καλά 1-2 μέρες τον μήνα και γω να κλείνομαι όλο και περισσότερο.
(...μου βγαίνει μεγάλο και είναι μόνο η αρχή....μου φαίνεται θα γραψω την βιογραφία μου στο τέλος...:rolleyes:)