Μονο με καλης ποιοτητας ιχθυελαιο.
Printable View
Μονο με καλης ποιοτητας ιχθυελαιο.
Κάναν τα ω-3 το θαύμα τους?? :P
καλο το χιουμορ σου,η βλακεια σε πολυ ανωτερα επιπεδα του χιουμορ σου....τελικα ο αινσταιν ειχε δικιο....
Εχω ακούσει πολλά θετικά για το ιχθυέλαιο, σε βοήθησε τόσο πολύ?
Κωσταντινε,εσυ πιστευεις πως τρωγωντας ιχθυελαιο φευγει η καταθλιψη;;;Ο τυπος εχει μονο ενα μηνυμα εδω και δουλευει τον κοσμο...
Τώρα που το λέτε πάντως κι εγώ ένα διάστημα που έπαιρνα λάδι νυχτολούλουδου και μετά ιχθιέλαιο (δηλαδή κάτι λάδια που περιείχαν ωμέγα -3 -- συμπληρώματα διατροφής), τα έβλεπα λιγότερο μαύρα τα πράγματα.... αλλά δεν κάνει και θαύματα μη φανταστείτε...
Γατα εισαι Τζον :)
Κοντός είσαι ρε Τζών? Γραβάτα φοράς? ΧΑΧΑχαχχΧ
7
θαθελα να εξηγησω στο φορουμ τα ωφελη και τα τεστ που εχω κανει 2 χρονια με τα ιχθυελαια, αλλα με αποπηρατε τοσο πολυ
που προτιμω να μη πω τιποτα. πρωτη φορα βλεπω τετοιο φορουμ χαχα...... sory.
ο,τι βοηθάει τον καθένα καλό είναι.
Και ο κροκος κοζανης κανει καλο στην καταθλιψη και σε πολλα αλλα...
Τα ω 3 λιπαρα είναι γνωστά για τις θετικές επιδράσεις στον οργανισμό, όπως και διάφορες συγκεκριμένες τροφές και βότανα. Σίγουρα βοηθούν σε ήπιες περιπτώσεις πεσμένης διαθεσης, δε γιατρεύουν όμως τίποτα ετσι απλά. Αλίμονο σε μας
Συμφωνώ όμως απόλυτα για τα οφέλη της σωστής διατροφής, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή! γενικά...
kala exw akousei kai egw para pola giauto to ixthieleo kai omega 3 lipara pou exoun! axizei kapios na dokimasei mia diatrofei be basei ta psaria!