ο χαμος του πατερα μου...
καλησπερα κ απο μενα! ειμαι νεο μελος στο forum, ονομαζομαι παρις κ ειμαι 26 ετων! πριν 5,5 χρονια διαπιστωθηκε στον πατερα μου καρκινος σε πολλα σημεια κοιλιακη χωρα, συκωτη, λεμφαδενες, εκανε μετασταση κ σε αλλα σημεια μετα απο χειρουργειο κ κατεληξε στο κεφαλι οπου κ πεθανε απο πνευμονικο οιδημα μετα απο 1,5 χρονο γεματο ταλαιπωρια, πονο κλπ... ολο αυτον τον καιρο ημουν διπλα του οσο μπορουσα μιας κ ημουν κ φανταρος σε διαφορα μερη της ελλαδας αλλα ολες μου οι αδειες ηταν ειτε γιατι ηταν στο νοσοκομειο κ επρεπε να παω γιατι μου ελεγαν οτι δε τον προλαβαινεις ειτε γιατι επρεπε να τον παω στο νοσοκομειο! περασα πολυ δυσκολα κ στο στρατο κ οταν γυρναγα στο σπιτι οπου εβλεπα τον πατερα μου στην κυριολεξια να λιωνει, να τον τρωει το θυριο οπως ελεγε, ο πατερας μου πεθανε 6 μηνες πριν απολυθω! απο εκεινη την μερα ολα αλλαξαν μεσα μου, τα παντα καταστραφηκαν, δεν ειμαι πια το παιδι της τρελας, της χαρας, του γελιου, της ζωντανιας! τα παντα μεσα μου σκοτεινιασαν! δεν εχω ορεξη για τπτ! στην αρχη νομιζα πως θα μου περασει αλλα μετα απο τοσα χρονια γινομαι χειροτερα! να σας πω οτι με τον πατερα μου ειμασταν πολυ κοντα, τον αγαπουσα παρα πολυ, ηταν η αδυναμια μου που λενε! εχω απελπιστει, πνιγομαι, ολη την ωρα κλαιω σα μικρο παιδι, δεν εχω ορεξη να κανω τπτ, δε με ευχαριστει τπτ, νευριαζω με το παραμικρο, δε θελω κανεναν διπλα μου, ουτε την κοπελα μου, ουτε να κανουμε ερωτα, τπτ! δε μπορω αλλο αυτη την κατασταση, με πνιγει, ειμαι ενα ρακος! ολη την ωρα ειμαι χαμενος... εχω χασει τον εαυτο μου... προσπαθω να κανω πραγματα να ξεφευγω αλλα παλι στην ιδια κατασταση ειμαι...δε ξερω τι να κανω...:(