Γεια σας είμαι νέο μέλος και σας παρακολουθώ καιρό,θα ήθελα με την σειρά μου να πω και γω το δικό μου θέμα που με απασχολεί. Με τους γονείς μου δεν μιλάμε,ούτε με τον αδελφό μου αλλά και με κανένα άλλο συγγενή μου οι λόγοι που εγώ δεν θέλω να υπάρχουν επαφές είναι γιατί μεταδίδουν στεναχώρια και άσχημα νέα γενικώς η κουτσομπολιά.ΤΟυς το έχω πει άπειρες φορές ότι με ενοχλεί αλλά δεν καταλαβαίνουν οπότε και πήρα απόφαση να τους κόψω μια και καλή για πάντα για την καλή μου ψυχολογία και υγεία. Προχθές ήταν τα γενέθλια μου και όπως πάντα κάθε φορά αλλά μόνο τις μέρες που γιορτάζω η Χριστούγεννα και Πάσχα με καλεί η γιαγιά μου. Συνήθως επι 3-4χρονια δεν απαντούσα στα τηλεφωνήματα με το που έβλεπα το νούμερο,όλη την χρόνια δεν έχουμε καμία επικοινωνία και με θυμάται στις γιορτές,προχθές λοιπόν είδα το νούμερο και αποφάσισα να απαντήσω. Μετά απο τόσα χρόνια αφού μου είπε χρόνια πολλά τις είπα ευχαριστώ αλλα είμουν ψυχρή...περισσότερο έκανα μμμ μμμ μμμ παρά μιλούσα σε όσα μου έλεγε.....και βρε παιδιά με πήρε τηλέφωνο και μου αραδιασε την μέρα που γιόρταζα όλες τις αρρώστιες και τα προβλήματα τόσων χρόνων που ταλανίζουν το σόι. Ο σύντροφος μου λέει πως έκανα λάθος που σήκωσα το τηλέφωνο,εγώ του είπα πως δεν μου αρεσει να κρυβόμαστε στο ίδιο μου το σπίτι και πως αυτοί θα πρέπει να καταλάβουν τα λάθη τους και να δεχτούν ότι δεν θέλω επαφές μαζί τους. Το πιο κουλο που μου είπε η γιαγιά ότι θέλει να έρθει σπίτι μου να μου φέρει μια εικόνα του Χριστού που θα πρέπει να την πάω σε μια εκκλησία να την διαβάσω,γλυκό βυσσινο που έφτιαξε,και μπουμπουνιερα απο το γάμο της ξαφελφης μου που η ξαφελφη μου χροοοοονια τώρα δεν έχει πάρει ένα τηλέφωνο και δεν με κάλεσε και στο γάμο της. Δηλαδή μου μιλούσε λες και δεν είχε μεσολαβήσει αυτό το χάσμα χρόνων στην επικοινωνία μας. Αναρωτιέμαι γιατί συμπεριφέρεται έτσι,κόντρα παει; Τρελή είναι; Εννοείται πως δεν την θέλω στο σπίτι μου επίσκεψη,σας παρακαλώ πείτε μου μήπως κάνω λάθος κάτι; Δεν μου άρεσε που απο Μονή της είπε να με επισκεπτει. Πόσο πιο αυστηρή πρέπει να γίνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!!!!!!!