του εγραψα αυτο..εκανα καλα
to 3erw oti me agapas k egw sagapw alla den mporw na xwnepsw oti exw kapoion dipla m o opoios to mono p ton endiaferei einai na bgei na mpekropiei k n piei narkwtika me tous filous tou, den mporw na tremw kathe fora p bgaineis gt tha kaneis yperboles, den mporw na thn pefteis akoma k se kopeles mprosta m, den mporw na kanw panta oti thes esy k oti theloun oi filoi s tous opoiou eimai sigourh oti protimas apo sena, den mporw n eimai me kapoion p me gleifei mono otan einai methusmenos k m sprwxnei to kefali n ton gleipsw egw se kathe epafh ara thn ikanopoihsei m thn exei grammenh h me sixainetai, kai den allazei parolo p3erei oti menoxlei ara mexei xesmenh dld ti n kanw na brw gomeno;; den mporw m fainetai katantia, den mporw n eimai m kapoion p m brise toso eykola poutana k kariola o patrios m p nai neuriko atomo th mana m pote den ths exei pei tetoia logia ayto deixnei to epipedo s k as tsakwnontai suxna den mporw ta h3era ayta tremw th mona3ia fobamai n meinw monh giauto ekana ypomonh otan epimenes kokes o monos logos p s dina kliedia tou spitiou tote htan gia na kaneis parea sthn queeny k esy efernes filous k epines xorto, twra den s dwsa kleidia na ftia3ete ton toixo mhn toixos k fereis th sara k th mara p kaneis parea k pinete, meta apo 2 xronia den se empisteuomai, mia fora s lew paw sth giagia psemata gia na mhn brethoume k ferneis to danesi na pieite ti exw perasei mazi s apisteuta pragmata gt fobamai th mona3ia fobamai fobamai tremw den exw filous sthn athina k gatzwnomai panw ston prwto p deixnei agaph, mporei na kanw to idio lathos k meta apo sena. sygnwmh p to apofsisa toso arga
συγνωμη για τα αγγλικα..