Originally Posted by
spiros33
Καλησπερα σε ολους.
Γραφω εδω,σε εσας γιατι δεν μπορω,δεν μου βγαινει να μιλησω πουθενα αλλου,νιωθω οτι ολους τους κουραζω αδικα μιας και δεν μπορυν να κανουν τιποτα.
Διαβαζω το φορουμ απο τον ιουνιο οταν νοσυλευομουν στο νοσοκομειο στην ψυχιατρικη μετα απο αποπειρα αυτοκτονιας.....νοσυλευτικα περιπου 20 μερες και πηρα μια ανασα-ελπιδας για ζωη...
τα τελευταια 7-8 χρονια εχω προβληματα με την καταθληψη,βασανιζομαι πολυ,εχω παρει φαρμακα,εχω γυρισει σχεδον ολους τους ψυχιατρους αλλα παντα κατι συμβαινει και ξανα κιλαω απο την αρχη παλι...
για να καταλαβεται θα σας πω την ζωη μου εν συντομια...
παντρευηκα 20 χρονων,εχω δυο υπεροχα παιδια 14 χρονων και 5 χρονων,αλλα πριν 5 χρονια χωρισαμε με την γυναικα μου και τοτε αρχησε η καταστροφη μου,οικονομικη στην αρχη και ψυχολογικη μετα,κατα καιρους δεν εβλεπα αλλη λυση εκτος την αυτοκτονια,αλλα παντα κατι γινοταν και την γλυτωνα...
μεσα σε ολη αυτη την ''μαυριλα'' γνωρισα εναν αγγελο,την συντροφο μου που εδω και ενα χρονο με στιριζει παρα πολυ,αγαπαει πραγματικα τα παιδια σαν να ειναι δικα τις,τα εχει αγκαλιασει με πολυ αγαπη και ποτε δεν εχει βαριγκομησει για εκεινα ....ειναι διπλα μου παρολο τα προβληματα που εχω και εχει περασει καταστασεις που δεν ειναι υποχρεωμενη να περναει καν...
πιστευα λοιπον οτι τα πραγματα φτιαχουν εστω σιγα σιγα....
αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο....
πριν μερικες μερες η πρωην συζηγος,μου εστηλε μια αποφαση δικαστιριου που λεει να τις δηνω 400 ευρω τον μηνα διατροφη και ζηταει αναδρομικα 45.000 ευρω διατροφες...τα οποια εαν δεν τις τα δωσω θα μου κανει κατασχεση στο σπιτι....στο σπιτι που μου εδωσε ο πατερας μου και εγω με επισκευαστικο δανειο το εφτιαξα για τα παιδια....
να σας πω οτι τα παιδια μου τα λατρευω,τα περνω ανελειπος καθε παρασκευη μεχρη κυριακη βραδυ,παρολο τα οικονομικα προβληματα που εχω τους προσφερω τα παντα,ρουχα παπουτσια σχολικα φροντιστιρια,στερουμε τα παντα για να εχουν εκεινα σας το ορκιζομαι και η Αθηνα συμπληρωνει απο τον μισθο τις για να καλυψει οτι αλλες αναγκες τυχη να εχουν τα μικρα.
αυτο δεν φτανει ομως στην μανα τους,που παρολο που ξερει την κατασταση μου οτι χρωταω σε δανειο 100.000 και οτι εχω τα οσα προβληματα εχω,θελει και τα χρηματα που εγραψα ποιο πανω...εχω να εργαστω 3 χρονια,ειμαι με ενα επιδομα απο την προνοια που με αυτο προσφερω στα παιδια μου και με την τραπεζα να με απειλει οτι θα παρει το σπιτι,το σπιτι που εφτιαξα οχι για εμενα αλλα για τα παιδια μου...
παιδια δεν αντεχω ειλικρινα αλλο...δεν μπορω να ηρεμισω θελω να φωναξω βοηθεια με ολη μου την δυναμη αλλα ποιος θα με ακουσει...
δεν ξερω τι αλλο να κανω......η συντροφος μου μαραζωνει που με βλεπει ετσι,δεν της αξηζει να ειναι με εναν ανθρωπο σαν εμενα,δεν της αξηζει ουτε αυτης ουτε στα παιδια μου.... καταστρεψα και τα παιδια μου και οσους ειναι διπλα μου τους μαραζωνω καθε μερα.....κρυβομαι και κλαιω αλλα δεν περναει τιποτα...ειναι τοσος ο πονος που θα ειχα καλυτερα να εχω καρκινο παρα ολλα αυτα.
καταθληψη-τραπεζες-πρωην συζηγος,ολα επανω σε εναν ολα να κτυπανε το ενα πισω απο το αλλο.....δεν αντεχω δεν αντεχω.....δεν τρωω,πεινω μονο καφεδες,βασικα δεν μπορω δεν θελω να ζω....τον ιουνιο εδω ειχα γραψει ο ιδιος οτι το να αυτοκτονησει κανεις δεν ειναι παρα μονο οδυνη και πονος που θα προκαλεσει σε οσους εχει διπλα του,σημερα το ιδιο ακομα πιστευω αλλα πως ενας νεκρος συναισθηματικα-ψυχηκα ανθρωπος μπορει να δινει χαρα??? βλεπω ολους οσους ειναι κοντα μου και υποφερουν λιωνουν και δεν μπορω να κανω τιποτα....τιποτα εκτος απο να τους απαλαξω απο την παρουσια μου ισως....και δεν τα λεω αυτα σαν απειλες τα λεω γιατι υποφερω παρα πολυ και δεν με νιαζει για εμενα τοσο οσο για ολους αυτους που ειναι διπλα μου και δεν αξηζουν να περνανε ολα αυτα... αρχηστος πατερας αρχηστος συντροφος αχρηστος γιος...συγνωμη μανα που σε απογουτευσα,συγνωμη αγαπες μου που σας ετυχα εγω για πατερας,συγνωμη Αθηνα που με γνωρισες...συγνωμη που σας καταστρεψα την ζωη...συγνωμη συγνωμη