προβλημα στη σχεση...βοηθεια..
γειας σας!
καινουργια στο forum κ θα ηθελα τη γνωμη σας.εχω 4 χρονια σχεση η οποια ξεκινησε λιγο ξαφνικα,γνωριστηκαμε μεσω κοινων γνωστων(εγω τον ειχα δει βεβαια παλιοτερα κ μου αρεσε πολυ) ενα βραδυ που ειχαμε βγει,ξεκινησαμε να επικοινωνουμε με μηνυματα κ τηλ κ υστερα απο περιπου 25 μερες επικοινωνιας αποφασισαμε να βρεθουμε παλι απο κοντα.ηρθε σπιτι μου λοιπον οπου κ καταληξαμε να κανουμε ερωτα.η επικοινωνια μας αρχισε να γινεται πιο εντονη απο κει κ μετα δεθηκαμε πολυ κ φυσικα ειμαστε μαζι.το προβλημα ειναι ομως οτι ο συντροφος μου εχει ενα κολλημα να το πω?εστω!θεωρει οτι ημουν πολυ ευκολη επειδη του δοθηκα αμεσως κ ολη αυτη την ανασφαλεια την κουβαλαει ολα αυτα τα χρονια.σε καθε τσακωμο για ασημαντη αφορμη παντα θα αναφερει κ αυτο αφου ουσιαστικα ειναι αυτο που τον τρωει.γενικα ειναι οτι πιο ομορφο ειχα ποτε στη ζωη μου,μια σχεση πολυ δυνατη που εχει αντεξει πολλα,ομως ο συντροφος μου θεωρει οτι δεν εχει δυνατες βασεις ακριβως επειδη ξεκινησε ετσι.τι πιστευετε οτι θα μπορουσε να του αλλαξει γνωμη?τι θα μπορουσα εγω να κανω?ημουν παντα πολυ ξεκαθαρη στα συναισθηματα μου κ ειχε την αγαπη μου απλωχερα οπως κ γω τη δικη του αλλα δυστυχως παντα υπαρχει αυτο το σαρακι.γιατι εχει παντα την αναγκη να μετατοπιζει το προβλημα πανω μου??οτι φταιω εγω δηλαδη?σας ευχαριστω πολυ κ συγγνωμη αν σας κουρασα!