μενω Αθήνα αλλά είμαι από νησί νιώθω πως πρέπει να γυρίσω αλλά δεν είμαι σίγουρη
Καλημέρα,
μόλις γύρισα από την άδεια μου από το νησί που κατάγομαι με 6 μερες αδεια από το 2012..η αλήθεια είναι πως δουλεύω στον πατέρα μου πήρα 2 μέρες περισσότερο αδεια γτ δεν ηθελα να γυρισω με μποφορ και γύρισα χτες ειχε και απαγορευτικό πεμπτη κ παρασκευη κ τρεμω τις φουρτουνες και αντι να μ δωσουν ανευ αποδοχών τουλαχιστον μ δωσαν κ αλλες μερες απο το2012..
το προβλημα ποιο είναι ότι τις τελευταιες φορες που παω στο νησι κλαιω με μαύρο δάκρυ οταν φευγω γτ μ λείπου οι δικοί μου και με την δουλειά δεν εχω χρόνο, εχω αναπτύξει κ φόβο για τα πλοια αλλα σε φουρτουνα κυρίως κ με τις αδειες δεν μπορω να προβλεψω τις καιρικες συνθήκες δλδ τωρα τα χριστούγεννα πως θα πάω αν εχω 3 μερες μονο? κ ενω εχω ολα αυτα τα προβλήματα κ τον πατερα αφεντικο νιωθω εγκλωβισμενη..
στο νησι υπάρχει η ίδια εταιρεία που δουλευω αλλά ο πατερας λεει ότι ειναι πολυ η πιεση και δενα ντεχω εγω κ μπορει να τους κρεμάσω κ όντως δεν μπορώ την πίεση μαλλον δεν ειμαι για πολλα ουτε αξια να δουλευω..μου πρότεινε να γινω εξωτερικός συνεργάτης σε μια συμβουλευτική κ να κατσω να ψαξω για πελατες στο νησι κ μ φαινεται εντελως ανοητο κ ασυμφορο να δουλεψω με ποσοστα κ με δουλειες π αφορουν κυριως νομικα π παιρνουν χρονια..τι να πω δεν θα χα πρόβλημα να κατσω αθήνα αν δεν πιεζόμουν τόσο με το χρόνο αλλά πότε θα βλεπω τους δικούς μου κ πως θα ταξιδεύω αφου δεν υπάρχει κατανόηση από τον πατέρα..σημειώνω πως δουλευω για 600 ευρω με μισά ένσημα κ μένω μόνη σε ενα διαμέρισμα που ανηκει στον παππου φυσικα τις δοσεις του αυτοκινητου κ το τηλέφωνο τις πληρώνω η μαμα οπως κ τις σπουδες στο ανοικτο πανεπιστήμιο εγω πληρωνω τα υπόλοιπα δεη, νερο, σουπερ μαρκετ κ λοιπαέξοδα..
επίσης να σημειώσω πως τωρα επρεπε να φυγω οπωςδηποτε με απεργίες γτ βαπτιζόταν η κόρη του πατέρα (αν δεν πηγαινα δεν θα μ ξαναμιλαγε) κ έφυγα με αδεια απτο 2012 κ ειπα να κατσω μεχρι την 28η αλλα μετα με πιασε ο καιρος κ φοβαμαι τα τα3ιιια..ειμαι τόσο μπερδεμένη..δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λάθος..