Originally Posted by
IRENEMARINA
Και με το δίκιο σου... κι εμένα καταφτάνουν αύριο Μάνα και μεγάλη αδερφή εξ επαρχίας και 'γω εδώ και μέρες αναρωτιέμαι τι αμαρτίες πληρώνω για να πρέπει να υποστώ 2-3 μέρες τη μεγάλη μου αδερφή (χώρια η μάνα μου...) να με κριτηκάρει διαρκώς με το ξυνισμένο της τίγκα στο κόμπλεξ υφάκι της.... παράδειγμα την τελευταία φορά που πάτησε το πόδι της εδώ έμεινε κανά δυο μέρες... και τις δυο μέρες που έμεινε με κοιτούσε όλη την ώρα και κουνούσε το κεφάλι της αποδοκιμαστικά διαρκώς (δεν μπορώ να το δείξω δυστυχώς το πως έκανε ακριβώς) και όλη την ώρα που με κοιτούσε έλεγε τσ....τσ.... τσ.... και μου είπε και πως αν αυτοκτονούσα θα ησυχάζανε.... πράγμα που σκοπεύω ακριβώς να κάνω σε λίγο καιρό με μεγάλη επιτυχία.... ευχαριστώ.... γι΄αυτό μη αισθάνεσαι και πολλές τύψεις που έβαλες τις φωνές στη μάνα σου... δυστυχώς μερικές φορές οι συγγενείς μας είναι ανυπόφοροι απαράδεκτοι και άτομα που τυχαίνει να συναναστρεφόμαστε εντελώς από κακή μας τύχη... και που αν δεν ήταν συγγενείς μας δεν θα είχαμε συναντηθεί ποτέ... ξέρω είναι σκέτος παραλογισμός και κυνισμός αλλά δυστυχώς έτσι είναι....