Το ναρκωτικο της νεας εποχης που ονομαζεται D.o.t.a και WOW
Η επαφη μου με τα παιχνιδια στον υπολογιστη ειχε ξεκινησει απο τα 15 περιπου θυμαμαι μου ειχε δωσει ενας φιλος μου σε cd το warcraft3.Τοτε εγω ξεκινησα απο 1-2 ωρες την ημερα και ειλικρινα ουτε και γω καταλαβα πως εφτασα να παιζω 15-20 ωρες σερρυ.Μετα απο 3 χρονια περιπου σε ενα απο τα πολλα νετ καφε στην πολη μου(δυστηχως) αρχιζα να παιζω ονλαιν,δηλαδη με αλλους παικτες και ετσι εμαθα απο φιλους μου την dota.Θα μου επιτρεπετε να αναλυσω λιγο αυτο το σεναριο του warcraft3 για να καταλαβετε γιατι τοσοι ανθρωποι στον κοσμο ειναι τοσο εθισμενοι σε αυτο.Σκοπος του παιχνιδιου λοιπον ειναι 5 παικτες εναντιων αλλων 5 να καταλαβουν τη βαση του αντιπαλου σκοτωνοντας τον αντιπαλο με ειδικα spells(ξορκια)Δωστε μεγαλη προσοχη σε αυτα που θα γραψω παρακατω ειδικα οι γονεις αλλα και οσοι ακομα παιζουν.Η dota και το wow βασιζονται στον αποκρυφισμο και στην μαγεια επισης πρωωθουν το σεξ την βια την απληστια και οχι μονο.Για το wow ισχυουν τα ιδια μονο που εκει εχεις ενα χαρακτηρα και πρεπει να του αγορασεις εξοπλισμο και να τον ανεβασεις επιπεδα.Για να μην μακρυγορω το θεμα απαλλαχτηκα απο αυτο το παθος μαθαινοντας την αληθεια για τα παιχνιδια που ο σκοπος ειναι να απομονωσουν τον ανθρωπο αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ειχα τοσα χρονια καταθλιψη.Ξερω οτι πολλοι εδω να το θεωρουν αστειο αυτο που θα γραψω αλλα πηγα σε εναν πνευματικο και εξομολογηθηκα και οχι μονο νιωθω πολυ καλυτερα αλλα απλα δεν θελω να ξαναμπω σε αυτο το λουκι.Θα μου επιτρεψετε να γραψω κατι που ειναι και λιγο ακραιο οταν επαιζα dota wow και αλλες φορες lineage ενιωθα κατι σαν δαιμονικη επιρροη ξερω ακουγομαι γελιος αλλα το εχω συζητησει και με αλλους και μου περιγραφουν το ιδιο ακριβως.Ετσι ξεπερασα και αυτη την κακη συνηθεια που λεγεται τζογος επαιζα στοιχημα στο ιντερνετ και το αποτελεσμα να χασω και τα λιγα λεφτα που επαιρνα απο την δουλεια.Πιστεψτε με δεν υπαρχει ποιο ωραιο πραγμα να ζεις χωρις εθισμους αλλα θελει αγωνα πολυ...