καποιες περιεργες παρενεργειες
γεια σε ολους.:cool:
με λενε Παναγιωτη και πασχω εδω κ καποια χρονια απο καταθλιψη και κρισεις πανικου.
για δυο περιπου χρονια επαιρνα ladose 20mg το πρωι και lyrica 25mg το βραδυ,συνοδευομενα απο xanax 0.25mg.
ειχα δει αρκετη βελτιωση αλλα αρχισα να εχω μειωμενη σεξουαλικη ορεξη λιγο πριν το καλοκαιρι κ ετσι τον σεπτεμβρη ο γιατρος μου αντικατεστησε το ladose με το wellbutrin xr 150 mg.
το φαρμακο αρχισε να μου δημιουργει υπερενταση και κρισεις πανικου.στην προσπαθεια να το συνηθισω ο γιατρος μου αυξησε το xanax απο 0.25 πρωι κ βραδυ σε 0.5 πρωι κ βραδυ.
τελικα μετα απο ενα μηνα και αφου δεν μπορεσα να το συνηθισω γυρισα ξανα,με την συμφωνη γνωμη του γιατρου,στην προηγουμενη θεραπεια,ladose,αλλα με xanax 0.5 το πρωι,0.25 το μεσημερι και 0.25 το βραδυ μαζι με το lyrica.
απο τοτε εχω εντονο ριγος με ελαφρυ ιδρωτα στις μασχαλες και στις πατουσες,ειδικα το πρωι και αργα το βραδυ,το οποιο υποχωρει μονο με την ληψη xanax.
επισης εχω παρατηρησει οτι η θερμοκρασια του σωματος μου το πρωι ειναι περιπου 35.5 και αργοτερα φτανει λιγο κατω απο 37.
δεν αντεχω αλλο αυτη τη ριγος και το αισθημα κρυου.παλια δεν το ειχα αυτο.
τι μπορει να συμβαινει?
εχει κανενας παρομοια εμπειρια?
ευχαριστω.