ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ...........ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ...ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ
Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν....μια φυσιολογικη κοπελα ειχα εντονη κ πολυ καλη ζωη...εβγαινα...διασκεδαζα.... φλερταρα...δουλευα.........ειμα ι ευπαρουσιαστη κοπελα παντα ημουν κ ειμαι περιτριγυρισμενη απο ωραιο κοσμο...εχω πολλους φιλους...ειμαι καλα με την οικογενεια μου....περασα και δυσκολα καπιες στιγμες ομως ολος ο κοσμος περναει.....απο κει και περα η ζωη μου κυλουσε ηρεμα..ναι μεν με καποια αγχοι..ναι μεν με καποιες απωλειες δικων μου αθνρωπων... καποιοι χωρισμοι...αλλα αυτα ειναι στα πλαισια της ζωης κ πιστευω πως ολοι τα ζουμε............τωρα ομως ειμαι...........ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..........εχω χασει την ΖΩΗ μου κ τν ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ........και το μονο που σκεφτοομαι κ αναλογιζομαι συνεχως ειναι το ΓΙΑΤΙ............η μαλλον το ΓΙΑΤΙ σε μενα????
τελικα δεν ειμαι τιποτα απ ολα αυτα?τελικα ειμαι τοσο αδυναμη?γιατι ηρθαν στην ζωη μου οι κρισεις πανικου?γιατι ολες αυτες οι φοβιες?γιατι δεν φευγουν?γιατι με ταλαιπωρουν?θελω να ξυπνησω ενα πρωι και να γινουν ολα οπως ηταν......ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ τιποτα παραπανω. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...να ξυπναω και να σκεφτομαι πως θα περασω την μερα μου ομορφα κ οχι πως θα επιβιωσω αλλη μια μερα χωρις να παθω κριση.........θελω μια :(βοηθεια:(,αν υπαρχει εστω και ενας που το εχει ξεπερασει με την δυναμη τησ ψυχης του κ οχι με χαπια ας το πει..να παρουμε ολοι οι υπολοιποι κουραγιο.......συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να καταθεσω λιγο απτην ψυχη μου κ απο τα συναισθηματα μου αυτην τν στιγμη........