Πρόκειται να αλλάξω τα Solian με Seroquel, κανείς που τα παίρνει να μου πεί την άποψη του? Αν παχάινουν, αν έχουν πολλές παρενέργειες, αν σας βοήθησαν κλπ κλπ.
Printable View
Πρόκειται να αλλάξω τα Solian με Seroquel, κανείς που τα παίρνει να μου πεί την άποψη του? Αν παχάινουν, αν έχουν πολλές παρενέργειες, αν σας βοήθησαν κλπ κλπ.
δεν θέλω να πω ψέματα.. αλλα ένα χαπάκι Seroquel 25mg που πήρα μια φορα με έκανε να νιώθω απαίσια.. πολύ μαστούρα και είχε παρα πολλές παρενέργειες ένιωθα όλο το σώμα μου μουδιασμένο και αισθανόμουνα ότι δεν μπορώ να κουνηθώ.. τα solian είναι από τα καλύτερα χωρίς πολλές παρενέργειες..
το solian δεν σου κάνει??
Εγω επαιρνα 1200 χωρις καμμια παρενεργεια. Πλεον στα 600
Αντιθετα το σολιαν μου ειχε παρενεργεεις
Θα αρχίσω με 50 με μάξιμουμ τα 200 μου είπε. Παχαίνουν αυτά? με τα Solian έβαλα 12 κιλά
Γενικα τα περισσοτερα αντιψυχωτικα 2ης γενιας παχαινουν. Παντως αυτες οι δοσεις που αναφερεις ειναι αρκετα χαμηλες οποτε γενικα δεν θα χεις προβλημα. Αν θες, προσεχε λιγο τη διατροφη σου και γραψου κολυμβητηριο,αρχισε τρεξιμο κλπ. Θα σου κανω καλο και ψυχολογικα.
Καλά πήρα ενα χαπάκι των 50mg το βράδυ και το πρωϊ δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά... ξύπνησα κ ήμουν σαν ζόμπι ρε παιδιά, τι ναι αυτό, με έστειλε κανονικά...
50mg και σε στειλανε ? Χωρις να παιρνεις κατι αλλο ? Πολυ περιεργο μου φαινεται ....
Haldol, δεν φαντάζεσαι.. σου λέω ξύπνησα και δεν μπόρεσα να πάω στη δουλειά.. ήμουν ναρκωμένος, την ξανάπεσα κ σηκώθηκα μετά απο ώρες, σύνολο καμιά 16αριά κοιμήθηκα, σου λέω με ξετίναξε. Καλά, με 1200 παίζει ναχα πεθάνει κιόλας χαχαχα
Το πηρες μονο του η μαζι με το σολιαν ? Μην ξεχνας οτι το σολιαν κανεις λιγες μερες για να φυγει τελειως απο τον οργανισμο σου.
Ισως ειναι επειδη τηαν πρωτη φορα, εγω εχω παρει 1200 και την παλευα με τον υπνο γενικα
Επαιρνα Solian και αντι του Solian πήρα μια νύχτα το Seroquel, εσύ τι έχεις κ παίρνεις τοσο μεγάλη δόση?
Ε το σολιαν ηταν ηδη στο αιμα ομως δεν φευγει σε μια μερα, θελει 2-3 για να φυγει.
Ψυχωση λενε οι γιατροι
και πώς νιώθεις δλδ έχωντας ψύχωση? Πώς την έπαθες?
Γαμάτα ειναι!