Χαμηλη αυτοπεποιθηση, αυτοεκτιμηση
Καλησπερα!Το προβλημα μου ειναι το εξης..Μεχρι τα 15 μου,ζουσα ετσι οπως ηθελα,κανενα κοινωνικο αγχος,υψηλη αυτοπεποιθηση,παρεες και οτι ηθελα να κανω πιστευα οτι μπορουσα και το παλευα...
Οταν κολλησα ομως για 2 χρονια με τον υπολογιστη,εχασα τις παρεες μου και εμεινα μονος,εγω με τον εαυτο μου,αλλαξα 180 μοιρες...Χαμηλη αυτοπεποιθηση,αρνητικη αυτοεικονα και απο αισιοδοξος εγινα ενας φανατικος απαισιοδοξος...
Δεν μπορω να πω οτι η ζωη μου ειναι ασχημη...Εχω καταφερει σε οτι εβαλα στοχο...π.χ αγγλικα,πανελλαδικες,μπορε ι να μην ειναι ο πιο κοινωνικος ανθρωπος,αλλα ξερω ατομα,δεν ειμαι απομακρος και εχω 1 φιλο σαν αδελφο!Ειμαι σχετικα εμφανισιμος,και παρολο που εχω μαθει κοριτσια που μου αρεσαν,να με ηθελαν και αυτες,εγω εξακολουθω να εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση...Πολλοι πιστευουν οτι ειμαι ευτυχισμενος με τη ζωη μου,γιατι πραγματικα δεν μου λειπει τιποτα(δεν εννοω υλικα αγαθα),αλλα τι να τους πω,οταν ο καθενας εχει υψηλοτερη αυτοπεποιθηση απο εμενα?(δεν το λεω αρνητικα)
Δεν μπορω να πω ψεμματα,φοβαμαι τις γυναικες και το να δειξω το χαρακτηρα μου,,,κρυβω τα θελω μου για να ικανοποιησω τα θελω μου...Εχω γινει αρκετα απαισιοδοξος και η αυτοπεποιθηση μου ειναι περιστασιακη,π.χ αν μαθω οτι ενας φιλος μου ειναι με κοπελια,αντι να χαρω,εγω νοιωθω χαλια και πεφτει η αυτοπεποιθηση μου,ενω αν π.χ δω οτι με θελει μια κοπελια,θα ανεβει η αυτοπεποιθηση μου...Αυτο που θελω να πω,ειναι πως η αυτοπεποιθηση μου δεν πηγαζει απο την προσωπικοτητα μου,αλλα απο εξωγενεις παραγοντες...
Δυστυχως,σκεφτηκα για ψυχολογο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα:(
Ευχαριστω εκ τον προτερον