Καλημέρα σε όλους!
Είμαι στο forum μερικές ημέρες και έχω λάβει μέρος σε αρκετές συζητήσεις.
Βρέθηκα στο forum ψάχνοντας στο internet για μια άγνωστη λέξη. Το e-psychology μου τράβηξε τη προσοχή και μπήκα!
Δε έχω κάποιο πρόβλημα, αλλα κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε περάσει απο διάφορα κύματα, απ'τα οποία βγήκα νικητής.
Εκμεταλευόμενος τα δικά μου βιώματα και εμπειρίες, προσπαθώ και θέλω να βοηθήσω όπου μπορώ.
Το topic αυτό το άνοιξα για να προσπαθήσω να σας εξηγήσω πόσο σημαντικό είναι να έρχεται ο άνθρωπος κοντά στη φύση . Πιστεύω οτι η ίδια η φύση λειτουργεί αρμονικά, ακόμα και όταν περνάει τις δικές της κρίσεις, καταιγίδες, σεισμούς κτλ. Είναι, θα έλεγε κανείς, μια προσωπικότητα με τις διαταραχές τις αλλα και με τη γαλήνη της.
Νομίζω λοιπόν, οτι για να βρείτε τον εαυτό σας, πρέπει να βγείτε έξω. Κι όταν λέω έξω δεν εννοώ την Αθήνα ή την κάθε μεγαλούπολη της Ελλάδας, αλλα τη φύση.
Κάντε μια βόλτα στο κοντινό σας δάσος, πάρτε το ποδήλατο μαζί σας και εξερευνήστε μονοπάτια, ανεβείτε στα βουνά και πιάστε το χιόνι, περπατήστε στην αμμουδιά και νοιώστε το νερό, πάρτε μια βαθειά ανάσα στο καθαρό αέρα, αφήστε τον αργά έξω.
Θα δείτε πόσο πιο χαλαροί θα νοιώθετε και πόσο αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο πρόβλημά σας ή ακόμα και να το ξεπεράσετε.
Περπατήστε, όπως έκανε ο φίλος Πολύτιμος!
Υπάρχει τόση ομορφιά εκεί έξω, που πιστεύω οτι θα σας βοηθήσει.
Λίγες σκόρπιες σκέψεις απο έναν nutcase!
Φιλιά!